pok Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Mam pare pytań dotyczących inwertera. 1:czy inwerter może sie zjarac jak podłącze go do kompa bez katody lub podłącze katode odwrotnie? 2:czy inwerter na 12V innej firmy będzie działał na mojej katodzie(coolermaster aurora)? 3:czy w elektronicznym sklepie są inwertery?? dzieki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam1988 Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 1. Moze sie zjarac jak sie za duze napiecie zinndukuje w transformatorku, jak podlaczysz odwrotnie katode nie powinno sie nic stac. 2.Jak katoda ma takie same napiecie i podobna moc to tak. 3.Raczej nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pok Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 To jednym słowem czeka mnie zakup nowej katody z inwerterem?Nie ma innej opcji?A czy możliwe jest że spaliła się katoda albo cos w tym stylu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 pok: zobacz na pw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pok Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Pewnie to spiesznie zabzmi ale co to znaczy pw? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 prywatna wiadomosc :) napisalem Ci posta z oferta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ultor Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 To jednym słowem czeka mnie zakup nowej katody z inwerterem?Nie ma innej opcji?A czy możliwe jest że spaliła się katoda albo cos w tym stylu? niekoniecznie. gdzies widzialem w jakims sklepie netowym osobno inwerter. niestety nie pamietam juz gdzie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 do sunbeam mozna kupic za kilkanascie zlotych sam inverter, u angeli arthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pok Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 chyba kupie taką samą uzywana katode z inwerterem, podłącze obydwie i będzie git :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...