Slayer Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Chodzi mi o to rozdzielcozści, które by nie powodowały zniekształceń obrazu przez jego rozciagniecie. Jak dotąd nie udało mi się stworzyć odpowiedniej rozdzielczości dla 16/9. Jednakże z tego, co mi się udało nastawić, to dla 15/9 idealnie pasuje 1280/800. Może jeszcze jakieś sugestie, szczególnie jeżeli chodzi o 16/9 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 przepraszam wiem ze to OT i w ogole ale zlozyc taki sprzet i wlozyc w to tracera "450W" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Z takim pytaniem to na PRV, nie rób burdelu w świerzo założonym topiku :| Nadal czekam na odpowiedź życzliwych użytkowników forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 I jak- zupełenie nic? Jak ktos może, to niech coś napisze, byłbym wdzieczny :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Moze poszukaj na jakims forum o notebookach, o ile takie istnieje, w koncu notebooki z 16/9 staja sie ostatnio bardziej popularne, Toshiba z tego co pamietam takie robi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...