Kaeres Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Takie oto chlodzonko, gdzie moge znalezc ? Mam taka sama karte graficzna ale w wersji OEM i niestety ona ma tylko coolerek na rdzeniu. Nie moge znalezc na allegro. Nie ma takiego chodzenia oczywiscie w sklepach, itp. Moze ktos z Was ma takie cos do sprzedania ? Chcialbym pojechac troche wiecej z pamieciami wiec przydalby sie radiator na pamieci. A to, ze ta karta ma tak wypasny radiator to wolalbym w takowy sie zaopatrzyc i wmontowac go tak jak przystalo na ta karte od poczatku :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 moze sie myle... ale wydaje mi sie ze ten temat bardziej do >>"kupie"<< sie nadaje 8) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 @Kaeres Daruj sobie ten smieszny radiator. Mialem tego samego Winfasta i zdjalem to cos po paru dniach :lol: Ten radiator na spodzie ma bardzo niskie zeberka. Ja zapodalem radiatorki self-made + 2x80x80 na 5V i karta doszla do GPU 630/MEM 670 Lepiej IMO kupic jakies miedziane na memki: http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=5698&sid=1 albo http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=7284&sid=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Rozumiem, ze chodzilo Ci o 330/670. A ile miales wykrecona karte na tym radiatorze ? Sprzedales juz go razem z karta ? Nie bede kombinowal z radiatorami za 52 pln, do tego klej za 10 pln. Wystarczy ten oryginalny radiator przycisnac do pamieci poniewaz jest taki feler, ze on po prostu prawie nie ma stylu z powierzchnia, ktora ma chlodzic. Nie potrzebuje wiele, wystarczy jak pojda delikatnie ponad 600mhz pamiatki. Ostatnio wogole cos zaczal sie snuc artefaktami juz przy 590mhz, ale to zauwazylem ze im nowsze stery tym gorzej z podkrecaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...