pajacyk Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Jakie znacie programy do ożywiania twardzieli (oczywiście oprócz PartitionMagic) Szczególnie chodzi mi o takie które potrafią coś zrobić z MBRem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 jest taki jeden - naprawde super, i za darmo 8) Ranish Partition Manager znajdziesz go TU ver 2.40 jedyny minus - "nie umie" zkladac partycji NTFS (chyba celowo), ale umie wszystkie inne - Linuxowe,... zreszta sam sprawdz BTW ma fajna opcje - zapisuje MBR do pliku, jak sobie cos pokielbasisz z partycjami to wczytujesz stare ustawinia 8O PS nie zrazaj sie interfejsem (tekstowym) mozna sie przyzwyczaic; i jeszcze jedno - program odpalasz w czystym DOSie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Jakie znacie programy do ożywiania twardzieliNajpierw oczywiscie musisz sie przywitac, pozniej troche porozmawiac o tym i tamtym i tak od slowa do slowa w koncu dojdziecie do rzeczy - pozniej juz jest sukces gwarantowany ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 w sumie masz rację zarzuciłem gnojka masą argumentów (partitionMagic, RanishPartition,fdisk,Norton) i dał się przkonać, właśnie skończyłem instalować system A w sklepie powiedzieli że nie da się z nim już nic zrobić więc postanowiłem zobaczyć co jest w środku ale po chwili spróbowałem jeszce trochę sztuczek i działa jak złoto. Kurde cały dzień nad tym siedziałem ale wygrałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 aha benek dzięki za tego linka ten Ranish to niezła rzecz, szkoda tylko że nie ma jakiegoś opisu do niego czy coś bo gdyby zacząć grzebać w dysku na ostro tym programem to można twardziela niźle spieprzyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 ..., szkoda tylko że nie ma jakiegoś opisu do niego czy coś ... oj widze ze lenistwo wzielo gore :wink: przeciez w Readme.txt jest opis i na stronie np w zakladce Partitioning Primer (raczej ogolnie na przykladzie budowy HDD) - po angielsku oczywiscie a po polsku (tylko ze skrotowo) - CHIP 8/2001 s.120 i Enter 3/2002 s.100-... BTW - polecam przegladniece kliku zakladek na stronie np. Hidden Secrets - mozna sie dowiedziec naprawde ciekawych rzeczy 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
padlina Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 diskedit z pakietu nortona jak ktos lubi HARDCORE :lol: :lol: :lol: btw moj ulubiony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...