piecia_k Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 DHD1600V1C T843225B4117B MIXHB 0407WPMW 1999 Czy ktoś mi to rozszyfruje i coś powie o tym procku?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 http://homepage.ntlworld.com/terry_butler/opn-462/ sciagnij ten program i wpisze te 3 kody Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piecia_k Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Procek pochodzi z 7 tygodnia 2004 roku... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 do tego masz jeszcze ze jest na steppingu B0, oraz ze jego defaultowe Vcore to 1,5V :/ nie zgubiles literek miedzy 1600 a V1c?? (np. DL?) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piecia_k Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Hmmm próbowałem odblokować pamięć i poskrobałem laminat i zrobiłem kreske ołówkiem 2 1/2 HB i nic....a mocno trzeba poskrobać ten laminat i czy trzeba mocno ołówkiem przycisnąć?? Racja zgubiłem dwie literki...sorry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 1.olowek musi byc dobrze zatemperowany 2.trzeba docisnac dosc mocno ale bez przeszady 3.czasami pare razy trzeba rysowac zeby cos wyszlo 4.dobra gumke, zmazac i sprobowac innym olowkiem jak nie bedzie isc :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piecia_k Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 A zauważyłem jeszcze ze jak wezme igłą poskrobie po tych mostkach to czuc takie wgłębienia...to trzeba troszku bedzie pokombinować...a czym jeszcze moge poskrobć ten laminat zeby laka zedrzeć?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 trzeba zdrapac malutką dziurkę tak aby zobaczyć piękny miedziany kolor :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mick1 Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 Jak juz przy tym programie jestesmy (opn-462) czy ktos mi moze wyjasnic co oznaczaja(i do czego moze mi sie to przydac): Laser Maker ID Production Batch ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piecia_k Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 tzn...ze trzeba te dziurki zółte wydrapać??...lol, troszke ryzykowne:-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 nie dziurki zolte!!! jak sie przyjrzysz to pod tymi zoltymi bedą takie czarne. i to tam trzeba kopać ;) jak delikatnie to zrobisz (ja igłą) to pojawi Ci się piękna miedziana kropeczka!!! I wtedy je łączysz. Tylko nie wsadzaj grafitu w to przecięcie laserem. Najlepiej je super-glue zalepic najpierw. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...