metyska Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Hello! :) Jak sie zmienia ceny komorek po wejsciu do UE? Nie wiem, czy spieszyc sie teraz z jej zakupem czy czekac na jakas obnizke. Jesli jednak ceny zmaleja, to kiedy da sie to odczuc? Mozecie mi cokolwiek doradzic? Zalezy mi na czasie. Wielkie dzieki ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 odczujesz za 20 lata albo i lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Jak wejdziemy do unii to wszystko bedzie tanio!!! Telfony beda za darmo internet sto razy szybszy i tanszy. Jednym slowem gruszki na wierzbie, sliwki na sosnie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Jak wejdziemy do unii to wszystko bedzie tanio!!! Telfony beda za darmo internet sto razy szybszy i tanszy. Jednym slowem gruszki na wierzbie, sliwki na sosnie! a sliwki na sosnie w UE sa w cenie...a Polska borem gęsto obsiana ;] :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...