coolik Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Mam 2 dyski jeden 80 gb a drugi 20 gb. Jesli 2 dyski są w kompie i jak właczam system z 80 gb wszystko pieknie sie laduje z 20 tez ... Jak wyciągne 20 gb tez wszysrtko sie laduje windows i wszystko :) wyciagne 80 gb zostanie tylko 20 i jak sie komp włącza to mi wywala bład :" NTLDR is not missing" Wiecie co to jest jak temu zapobiec? dysk jest ustawiony na master i juz probowalem na wszystkich ustawieniach zworek uruchamiac i nic... Dysk dziala bo jesli 80 gb siedzi w kompie to system z 20 sie laduje a wiec dysk chyba jest ok.. pomocy!! bardzo wazna sprawa.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolores haze Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 jaki OS jest na tej 80 a jaki na tej 20 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 I co ważniejsze, jaki boot loader? Ale jak komunikat jest "NOT missing" to chyba dobrze. Nie wiem, w czym problem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 mozliwe ze masz jakies zle wpisy w boot.ini lub w innych startowych plikach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolik Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 na 80 jest win XP a na 20 jest 2003 sserwer... juz chyba wiem jaki jest problem ale nie umiem go usunąc :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...