birdman Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 wpisujcie tutaj tych ktorzy odeszli od naszego teamu, aby nastepne pokolenia nie zapomnialy im tej straszliwej zdrady i po wieczne czasy darzyly ich straszliwa pogarda; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 DeeSeL Fiut Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 IMHO trochę bez sensu. :? Czemu to ma służyć?? Wpisanie dezerterów tutaj już nic nie zmieni, nie przywróci ich ani WU, które zabrali ze sobą. Nie róbmy z odejścia z grupy czegoś w rodzaju przestępstwa lub innych tego typu rzeczy, to tylko zabawa, nie popadajmy w paranoje. ;) Nikt nikogo tu na siłe nie trzyma i trzymać nie będzie, z niewolnika nie ma pracownika, jeśli ktoś chce odejść - droga wolna, nic na to nie poradzimy. Przepraszam za lekki OT, ale chciałem wyrazić swoje zdanie. :) Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Ja odszedlem , pobijcie mnie :] Byl taki czas ze w teamie nic sie nie dzialo , wiec zmienilem team na taki w ktorym mam motywacje. W rankigu sporo za tweakiem i bez zadnych szans na dogonienie ale frajda jakby wieksza :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 No wiec jak juz sie dzieje i masz ochote to wracaj i wez kogos ze soba!!! Czarna lista HEEH to jak lista Maciarewicza troche to mi propagandowka zalatuje! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 zajedwabisty pomysl i jescze adresy ! i naslemy bojowke Mlodziezy Wszechpolskiej ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 zajedwabisty pomysl i jescze adresy ! i naslemy bojowke Mlodziezy Wszechpolskiej !nie inaczej; wprowadzimy tu terror; kazdmu przydzielimi limity dzienne; za ich niespelnienei wyladuje w obozie parcy i bedzi liczyl seti na kartce; a ci z czarnej listy to juz maja zaocznie wydana kare smierci; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ! A z Adolfem gadales ? albo z Józkiem ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 zajedwabisty pomysl i jescze adresy ! i naslemy bojowke Mlodziezy Wszechpolskiej !nie inaczej; wprowadzimy tu terror; kazdmu przydzielimi limity dzienne; za ich niespelnienei wyladuje w obozie parcy i bedzi liczyl seti na kartce; a ci z czarnej listy to juz maja zaocznie wydana kare smierci; :twisted: :twisted: :twisted: Niech liczą SETI na kartce i NIE DAMY IM DŁUGOPISU ANI OŁÓWKA!!! HAHAHA!!! :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ! A z Adolfem gadales ? albo z Józkiem ?wlasnie piwo z nimi pilem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 to moze wprowadzimy obowiazkowe :twisted: liczenie dla osob zadajacych glupie pytania na forum (nie uzywajacych szukajki). beda liczyc 1 wu w seti albo ud (tu nie wiem jak to sie liczy :lol:) przynajmniej jakis pozytek bedzie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 a moze podatek?? musisz policzyc 10% jednostek z ilosci liter ktore wstukales na forum; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 Każdy post = 1 WU ?? Taka opłata ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeSeL Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 Spoko ja moge na to iść. Będe miał nick na seti DeeSeL_traitor. I za każdy post mogę wysłać WU. ;) Tylko kto mi podliczy posty? I czy to od tego czy pierwszego napisanego post'a? A wogóle projekt został przegłosowany? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 Spoko ja moge na to iść. Będe miał nick na seti DeeSeL_traitor. I za każdy post mogę wysłać WU. ;) Tylko kto mi podliczy posty? I czy to od tego czy pierwszego napisanego post'a? A wogóle projekt został przegłosowany? :)ilosc postow sprawdza soe w profilu; i projekt zostal przeglosowany przez jednosobowy zarzad nadzorczy do spraw dezercji i kontrwywiadu, czyli przezmnie; czekamy na twoje wu; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeSeL Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 Nie no ogólnie to komisja powinna weryfikować i egzekwować ;) Powinniście powołać jakąś np Komisja do badania zbrodni i dezercji ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Nie no ogólnie to komisja powinna weryfikować i egzekwować ;) Powinniście powołać jakąś np Komisja do badania zbrodni i dezercji ;) Zatrudnimy Jakiegos Moderatora, który bedzie rozdawał bany za brak WU, tudzież punktów UD ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Powerful :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Wie ktos moze co to jest FSB albo AGP i jak sprawdzic jaki mam procesor????? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...