Skocz do zawartości
birdman

CZARNA LISTA

Rekomendowane odpowiedzi

IMHO trochę bez sensu. :?

Czemu to ma służyć??

Wpisanie dezerterów tutaj już nic nie zmieni, nie przywróci

ich ani WU, które zabrali ze sobą.

Nie róbmy z odejścia z grupy czegoś w rodzaju przestępstwa

lub innych tego typu rzeczy, to tylko zabawa, nie popadajmy

w paranoje. ;)

Nikt nikogo tu na siłe nie trzyma i trzymać nie będzie, z niewolnika

nie ma pracownika, jeśli ktoś chce odejść - droga wolna, nic

na to nie poradzimy.

Przepraszam za lekki OT, ale chciałem wyrazić swoje zdanie. :)

Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja odszedlem , pobijcie mnie :]

Byl taki czas ze w teamie nic sie nie dzialo , wiec zmienilem team na taki w ktorym mam motywacje. W rankigu sporo za tweakiem i bez zadnych szans na dogonienie ale frajda jakby wieksza :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zajedwabisty pomysl i jescze adresy ! i naslemy bojowke Mlodziezy Wszechpolskiej !

nie inaczej; wprowadzimy tu terror; kazdmu przydzielimi limity dzienne; za ich niespelnienei wyladuje w obozie parcy i bedzi liczyl seti na kartce; a ci z czarnej listy to juz maja zaocznie wydana kare smierci;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zajedwabisty pomysl i jescze adresy ! i naslemy bojowke Mlodziezy Wszechpolskiej !

nie inaczej; wprowadzimy tu terror; kazdmu przydzielimi limity dzienne; za ich niespelnienei wyladuje w obozie parcy i bedzi liczyl seti na kartce; a ci z czarnej listy to juz maja zaocznie wydana kare smierci;

:twisted: :twisted: :twisted:

Niech liczą SETI na kartce i NIE DAMY IM DŁUGOPISU ANI OŁÓWKA!!!

HAHAHA!!! :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to moze wprowadzimy obowiazkowe :twisted: liczenie dla osob zadajacych glupie pytania na forum (nie uzywajacych szukajki).

beda liczyc 1 wu w seti albo ud (tu nie wiem jak to sie liczy :lol:)

przynajmniej jakis pozytek bedzie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spoko ja moge na to iść. Będe miał nick na seti DeeSeL_traitor. I za każdy post mogę wysłać WU. ;) Tylko kto mi podliczy posty? I czy to od tego czy pierwszego napisanego post'a? A wogóle projekt został przegłosowany? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spoko ja moge na to iść. Będe miał nick na seti DeeSeL_traitor. I za każdy post mogę wysłać WU. ;) Tylko kto mi podliczy posty? I czy to od tego czy pierwszego napisanego post'a? A wogóle projekt został przegłosowany? :)

ilosc postow sprawdza soe w profilu; i projekt zostal przeglosowany przez jednosobowy zarzad nadzorczy do spraw dezercji i kontrwywiadu, czyli przezmnie; czekamy na twoje wu;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no ogólnie to komisja powinna weryfikować i egzekwować ;) Powinniście powołać jakąś np Komisja do badania zbrodni i dezercji ;)

Zatrudnimy Jakiegos Moderatora, który bedzie rozdawał bany za brak WU, tudzież punktów UD ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...