Sfinx Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Mam następujący problem: jezeli podłączam telewizor pod kompa aby oglądać naprzyklad film obraz jest czarno biału, nie pomagaja zadne zmiany konfiguracyjna. Z góry dziekuje za odpowiedz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bany7 Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Mam następujący problem: jezeli podłączam telewizor pod kompa aby oglądać naprzyklad film obraz jest czarno biału, nie pomagaja zadne zmiany konfiguracyjna. Z góry dziekuje za odpowiedz :D zmien format z NTSC na PAL powinno byc dobrze(chyba ze masz jakis inny problem) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Jaka karta ( układ wyjścia TV ) ? Ile metrów kabla ? Jaki TV ?? Cinch czy SVHS ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sfinx Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Mam następujący problem: jezeli podłączam telewizor pod kompa aby oglądać naprzyklad film obraz jest czarno biału, nie pomagaja zadne zmiany konfiguracyjna. Z góry dziekuje za odpowiedz :D zmien format z NTSC na PAL powinno byc dobrze(chyba ze masz jakis inny problem) Zmiana formatu nic nie pomaga :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bany7 Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Mam następujący problem: jezeli podłączam telewizor pod kompa aby oglądać naprzyklad film obraz jest czarno biału, nie pomagaja zadne zmiany konfiguracyjna. Z góry dziekuje za odpowiedz :D zmien format z NTSC na PAL powinno byc dobrze(chyba ze masz jakis inny problem) Zmiana formatu nic nie pomaga :cry: moze masz czarno bialy TV :D , a tak wogule to sprubuj nowe stery firmowe albo detonatory, jakiej firmy karta? i jaki system? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sfinx Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Jaka karta ( układ wyjścia TV ) ? Ile metrów kabla ? Jaki TV ?? Cinch czy SVHS ??? Karta to Gainward GeForce3 Ti/450 GS Kabla jakies 5 metrow 4 letni Philips Cinch no i teraz co wy na to ? :D Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Próbowałeś podłączać kompa do nieuziemnionego (bez bolca) gniazdka. Ja u siebie też miałem takie cośko i to właśnie było przyczyną. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Karta to Gainward GeForce3 Ti/450 GS Przy okazji jaką masz jakość obrazu na TV :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sfinx Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Próbowałeś podłączać kompa do nieuziemnionego (bez bolca) gniazdka. Ja u siebie też miałem takie cośko i to właśnie było przyczyną. Hmmm ... to chyba nie to :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bany7 Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 moze ten program ci pomoze TV Tool 6.52 http://www.majorgeeks.com/showfiles.php?cat=22 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 zmien opcje z ntsc na pal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOala Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Ja też mam Philipsa i miałem identyczny problem- pomogły któreś z rzędu detonatory chyba 22.50 zrobione pod moją kartę grafy MSI oraz i tu uwaga... wybór formatu NTSC. Chyba Philipsy już mają taką dziwną urodę. Na drugim TV Sony wszystko było OK (PAL, obojętna wersja sterów). Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...