grzeg255 Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Mam taki maly problem z ktorym nie moge sobie poradzic. Przy uruchamianiu (ctrl+alt+del) wyskakuje mi tylko ramka w ktorej jest pokazany dany proces ktory teraz jest uruchomiony, ale najdziwniejsze jest to ze nie mam juz zadnych opcji, nawet X do zamkniecia. Co sie moglo stac :?: Mam win xp pro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Kliknij dwukrotnie w gornej czesci tej ramki... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 ale ze mnie duren :P Dzieki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 witam tez mam problem z ctrl alt del .. mianowicie po zaaplikowaniu tych 3 guzikow wyskakuje okienko po czym po 1 s znika ??? darade cos z tym zrobic ?? czy nie obejdzie sie bez reinstalki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...