Krg Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Ja kupiłem wysyłkowo. Czekałem 2dni na karte! :wink: I to są boxy ale bez gier w środku! Oczywiście wszystkie kable są. Jade teraz na sterach 4.3! 8) w moim HIS'e było 5 płyt łącznie, jedna płytka z całą grą i jedna z pięcioma gierkami (ale to demka chyba), + stery + windvd czy jakis inny + programik do zdjęć, + oczywiście wszystkie karty i sama grafa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 mam nadzieje że żartujesz bo wynik jest żałosny :> niedługo będe miał 9700 zobaczymy co sie wówczas bedziedziać jak nieprzekrocze 7k to karta trafi na allegro :twisted: Chyba na FC :D Wiesz jak trzeba zakręcić 9800PRO żeby dobić do 7k w 2003 ?? Zobacz co on zrobił z 9500 8O Z 9700 pewnie pod 7,5 podejdzie :lol: buahha dobre żarty. Koles poprostu miał farta bo trafiłą mu sie dobrze podkręcalna karta... I mysli ze jest super masta overlcocker i ze wszytskim zrobi cuda... lol ,kolego miałeś szczescie bardzo watpie zeby ci sie udało tak trafić dobrze @@ sie 9.7k a 7k to nigdy na tym bidnym athlonku nie zrobisz i R300 z pamiecią 3.3ns< widzisz to się jeszcze okarze.......... ja mam nadzieje że ten 9700 będzie dobrze się krecił lepiej od mojej przeciętnie podkręcającej się 9500, to że wycisnołem z niej tyle MHz to akurat zasługa przeróbek i bardzo wydajnego chłodzenia, więc prosze nienaśmiewaj się bo ja nie gwarantuje ze dobije do 7k ale taki jest zamiar :!: zgred ma na 480/790 niecałe 7400 ptk a te zegary są do osiągnięcia :twisted: z core może być problem ale pamieć powinna iść spokojnie coś koło tego co on wycisnoł :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arven Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 hmmm czegos tu nie rozumiem... wlazlem na strone sapphire i zaczolem lookac na te ich radeony 9800pro... oferuja tam 2 modele... jeden sie zowie atlantis co ma 256MB i radiatorki oraz wersja ultimate ze 128 zekomo ta wersje sprzedaje arest.com.pl tylko ze cos tu sie nie zgadza.. ich wersja ultimate tez ma radiatorki to raz a 2 ze w kazdej z tych wersji jest pelna wersja tomb rajderka power dvd i inne badziewia.. w takim ukladzie co sprzedaje arest ?! oem w boxowskich pudelkach bez gry ? :D... moze zdejmuja radiatorki, wyciagaja tom raidera i sprzedaja osobo... to by tlumaczylo czemu karta kosztuje tylko 1125zl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aeroo Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 ===> Arven, chyba cos ci sie pomylilo ten skelp sprzedaje atlantisa 128 a nie ulimate, to nawet widac na obrazku ultimate ma pasywne chłodzenie. a w tym sklepie jeswt atlantis z normalnym wiatraczkiem. Ale fak faktem radiatiatorki powiny byc. a gry nie ma i power dvd i teak bo to jest wersja Retail Models trza bylo dokladnie poczytac na stronie sapphira! Ja tam sie ciesze bo wole taniej niz jakies głupi tomb raider ktorego mozna zawsze sobie załatwic. ===> kojak_ct, prośba masz możliwość wysłania mi obrazków tej karty lub ktoś inny kto kupil w tym sklepie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZYWIEC11 Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 ===> kojak_ct, prośba masz możliwość wysłania mi obrazków tej karty lub ktoś inny kto kupil w tym sklepie :) Ja kupiłem tam tę karte również z obawami ale wszystko w porządku .Zamówiłem karte o 12 we środe a już o 10 w czwartek był u mnie kurier.Niestety nie mam możliwości przesłania zdjęć.Ale możesz pytać to odpiszę To jest to http://www.sapphiretech.com/vga/9800proatl.asp Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aeroo Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 spoko podaj gg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arven Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 moze ktos podac linki do foto tej karty ? bo ja juz sie pogubilem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ento Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Wyglada na to ze r9800pro tanieja, w UE mozna juz je kupic za ~200Euro http://shop.nordpc.com/scripts/artinfo.php...=A%20%20%201446 . W tym samym sklepie r9700pro jest za 177Euro :] Moze wiec nie warto doszukiwac sie jakichs podejrzanych spraw w stylu "pewnie sa to karty ktore nie przeszly testow jakosci" lub cos takiego tylko pochwalic arest za szybka reakcje na zmiany cen :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Czyli jak wejdą do sprzedaży nowe grafy to r9800 będą dostępne dla zwykłych zjadaczy chleba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Zgadza się. Dostałem gołą grafe tylko ze sterami i wszystkimi kablami. A na komputroniku 9800Pro Sapphire jest po 1500zl ale ma TOAOD i PowerDVD i cośtam jeszcze. Ale mi offcourse są te gry niepotrzebne bo już je dawno przeszedłem!!! :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 mam nadzieje że żartujesz bo wynik jest żałosny :> niedługo będe miał 9700 zobaczymy co sie wówczas bedziedziać jak nieprzekrocze 7k to karta trafi na allegro :twisted: Chyba na FC :D Wiesz jak trzeba zakręcić 9800PRO żeby dobić do 7k w 2003 ?? Zobacz co on zrobił z 9500 8O Z 9700 pewnie pod 7,5 podejdzie :lol: buahha dobre żarty. Koles poprostu miał farta bo trafiłą mu sie dobrze podkręcalna karta... I mysli ze jest super masta overlcocker i ze wszytskim zrobi cuda... lol ,kolego miałeś szczescie bardzo watpie zeby ci sie udało tak trafić dobrze @@ sie 9.7k a 7k to nigdy na tym bidnym athlonku nie zrobisz i R300 z pamiecią 3.3ns< Na 9700 7k to raczej mało prawdopodobne. Tu, żeby dobic do 6,2 - 6,3k to już trzeba zegarów pokroju 410/720. Na pamiątkach 3,3 ns 700 to już jest duuuużo. Zobacz ile nakombinował sie Raptor by zmusić swojego R9700 by zyskać zwykłe 6k i to przy procku P4 @3,3 na wysokim FSB. Ja choć mam wersję Pro to jednak jest równie ciężko, a przecie tu pamięci są 2,8 ns i niby powinny wyżej niż 720 chulac a nie chcę bez artów. Owszem można dać Vmem moda ale ile to da? 20? 30 Mhz na pamiątkach?Ktoś juz zresztą robił moda na pamięci przy 9700 ( Kucyk?) i jakos niewiele to dało. Jak na swoim configu dobijesz do 6,4k z modami to już będzie super,ale 7k nie wierzę bez FC na rdzeniu, porządnie dowoltowanymi pamięciami i fartem przy zakupie dobrego egzemplarza karty. IMHO marzenia obciętej głowy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 mam nadzieje że żartujesz bo wynik jest żałosny :> niedługo będe miał 9700 zobaczymy co sie wówczas bedziedziać jak nieprzekrocze 7k to karta trafi na allegro :twisted: Chyba na FC :D Wiesz jak trzeba zakręcić 9800PRO żeby dobić do 7k w 2003 ?? Zobacz co on zrobił z 9500 8O Z 9700 pewnie pod 7,5 podejdzie :lol: buahha dobre żarty. Koles poprostu miał farta bo trafiłą mu sie dobrze podkręcalna karta... I mysli ze jest super masta overlcocker i ze wszytskim zrobi cuda... lol ,kolego miałeś szczescie bardzo watpie zeby ci sie udało tak trafić dobrze @@ sie 9.7k a 7k to nigdy na tym bidnym athlonku nie zrobisz i R300 z pamiecią 3.3ns< Na 9700 7k to raczej mało prawdopodobne. Tu, żeby dobic do 6,2 - 6,3k to już trzeba zegarów pokroju 410/720. Na pamiątkach 3,3 ns 700 to już jest duuuużo. Zobacz ile nakombinował sie Raptor by zmusić swojego R9700 by zyskać zwykłe 6k i to przy procku P4 @3,3 na wysokim FSB. Ja choć mam wersję Pro to jednak jest równie ciężko, a przecie tu pamięci są 2,8 ns i niby powinny wyżej niż 720 chulac a nie chcę bez artów. Owszem można dać Vmem moda ale ile to da? 20? 30 Mhz na pamiątkach?Ktoś juz zresztą robił moda na pamięci przy 9700 ( Kucyk?) i jakos niewiele to dało. Jak na swoim configu dobijesz do 6,4k z modami to już będzie super,ale 7k nie wierzę bez FC na rdzeniu, porządnie dowoltowanymi pamięciami i fartem przy zakupie dobrego egzemplarza karty. IMHO marzenia obciętej głowy... AMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 mam nadzieje że żartujesz bo wynik jest żałosny :> niedługo będe miał 9700 zobaczymy co sie wówczas bedziedziać jak nieprzekrocze 7k to karta trafi na allegro :twisted: Chyba na FC :D Wiesz jak trzeba zakręcić 9800PRO żeby dobić do 7k w 2003 ?? Zobacz co on zrobił z 9500 8O Z 9700 pewnie pod 7,5 podejdzie :lol: buahha dobre żarty. Koles poprostu miał farta bo trafiłą mu sie dobrze podkręcalna karta... I mysli ze jest super masta overlcocker i ze wszytskim zrobi cuda... lol ,kolego miałeś szczescie bardzo watpie zeby ci sie udało tak trafić dobrze @@ sie 9.7k a 7k to nigdy na tym bidnym athlonku nie zrobisz i R300 z pamiecią 3.3ns< Na 9700 7k to raczej mało prawdopodobne. Tu, żeby dobic do 6,2 - 6,3k to już trzeba zegarów pokroju 410/720. Na pamiątkach 3,3 ns 700 to już jest duuuużo. Zobacz ile nakombinował sie Raptor by zmusić swojego R9700 by zyskać zwykłe 6k i to przy procku P4 @3,3 na wysokim FSB. Ja choć mam wersję Pro to jednak jest równie ciężko, a przecie tu pamięci są 2,8 ns i niby powinny wyżej niż 720 chulac a nie chcę bez artów. Owszem można dać Vmem moda ale ile to da? 20? 30 Mhz na pamiątkach?Ktoś juz zresztą robił moda na pamięci przy 9700 ( Kucyk?) i jakos niewiele to dało. Jak na swoim configu dobijesz do 6,4k z modami to już będzie super,ale 7k nie wierzę bez FC na rdzeniu, porządnie dowoltowanymi pamięciami i fartem przy zakupie dobrego egzemplarza karty. IMHO marzenia obciętej głowy... a co powiesz na 6045 w 2k3 przy p4 @ 3ghz i r9700 @ 418/310? :))) niestety nieudokumentowany bo puscilem test tuz przed sprzedaza , przy kupujacym... :((( ale tyle wyciagnalem na ac , przy lepszych pamiatkach mysle ze te 6300 powinno peknac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 oj panowie.......... się okarze.............. ja mówie o 2V na core i 5V dla pamięci a to że kucykowi nie poszło wiecej po vmodze to już wyjaśniłem dlaczego w innym topicu tą karte czekja mody chłodzenia, jak i vref vddq vmem vcore vtt również zmiana pewnych tajemniczych rezystorów odpowiedzialnych za prace pamięci :> potrzbuje tylko żeby mi ktoś zmierzył jeden mały kondensator smd bo ja go zgubiłem.......... podczas pomiaru wystrzlił mi na podłoge :| zagadałem do berkuta ale ten się nieodzywa i mam problem, karta się obejdzie bez tego kondensatra ale mogą być krzaki powyżej 800mem :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaveN* Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 hQ wstydz sie zeby mi te karte sprzed nosa zwijać! :F tak ja chcialem za mojego 8500... grtr i gosc zakonczyl aukcje przed czasem jak w szkole bylem. BTw z ciekawosci... jaka dales cene max? wstydz sie raz jeszcze! :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 502 :D lol dobrze wiedzieć huh że się z tobą biłem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZYWIEC11 Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 Jak już wcześniej pisałem mam tego radka jak w temacie.A ze jestem zielony w temacie pytam fachowców czyli Was - czy to jest pełnowartościowy radeon 9800pro?Wszyscy mi mówią że pewnie że jest okrojony.Zamieszczam odczyt z AIDY- Właściwości procesora graficznego Karta wideo ATI Radeon 9800 Pro (R350) Nazwa kodowa procesora graficznego R350 Urządzenie PCI 1002 / 4E48 Liczba tranzystorów 117 milion(ów) Technologia wykonania 0.15u Typ magistrali AGP Rozmiar pamięci 128 MB Częstotliwość taktowania układu graficznego 378 MHz Częstotliwość taktowania przetwornika RAMDAC 400 MHz Liczba potoków pikseli 8 Liczba układów zarządzania teksturami (TMU) na potok 1 Liczba urządzeń cieniowania wierzchołków 4 (v2.0) Liczba urządzeń cieniowania pikseli 1 (v2.0) Sprzętowa obsługa DirectX DirectX v9.0 Pixel Fillrate 3024 MPikseli/sek Texel Fillrate 3024 MTekseli/sek Właściwości magistrali pamięci Typ magistrali DDR Szerokość magistrali 256-bitowy(a) Rzeczywista częstotliwość taktowania 338 MHz (DDR) Efektywna częstotliwość taktowania 676 MHz Przepustowość 21632 MB/sek Producent procesora graficznego Nazwa firmy ATI Technologies Inc. Informacje o produkcie http://www.ati.com/products/home-office.html Uaktualnienie sterowników http://www.ati.com/support/driver.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aeroo Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 Oczywiscie ze jest to pełnowartosciowy radeon 9800pr, jak bys czytal forum dokladnie to bys widzial czemu tak jest a juz pisalem wiec napisze 2 raz. Jest to wersja lite retail bez gierek i programów tylko kabeliki i stery i tez dlatgo jest 12 miechów gwara. taka jakby wersja oem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aeroo Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 A tu sa innelinki do równie tanich radeonów 9800 pro http://www.triocomputers.com.pl/podzespoly.htm http://www.tedsoft.pl/cennik.php?cennik=opis&id=153 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaveN* Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Hq.. gdyby gosc nie zaoknczyl aukcji przed czasem ... bylem w szkole ; to bym to wygral.... a zalicytowalem ma 500.50 gr.... kurcze po co ci r9700 masz silna karte :F ja z moim biedulkiem myslalem naprawic 9700 i sie pocieszyc troche a tu brzydki ejdzkju .. i niedobry sprzedawca konczacy aukcje przed czasme ; :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 Oczywiscie ze jest to pełnowartosciowy radeon 9800pr, jak bys czytal forum dokladnie to bys widzial czemu tak jest a juz pisalem wiec napisze 2 raz. Jest to wersja lite retail bez gierek i programów tylko kabeliki i stery i tez dlatgo jest 12 miechów gwara. taka jakby wersja oem. się pogubiłem w dyskusji, ale jeśli chodzi Ci o tego Radka 980 Pro za 1125 zeta, to jesteś w błędzie. Dziś go dostałem i myślałem, że będzie jak mówisz. A tu... TR, PowerDVD, jeszcze 2 CD, kable... :D . ZObaczymy co z możliwościami.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aeroo Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 Oczywiscie ze jest to pełnowartosciowy radeon 9800pr, jak bys czytal forum dokladnie to bys widzial czemu tak jest a juz pisalem wiec napisze 2 raz. Jest to wersja lite retail bez gierek i programów tylko kabeliki i stery i tez dlatgo jest 12 miechów gwara. taka jakby wersja oem. się pogubiłem w dyskusji, ale jeśli chodzi Ci o tego Radka 980 Pro za 1125 zeta, to jesteś w błędzie. Dziś go dostałem i myślałem, że będzie jak mówisz. A tu... TR, PowerDVD, jeszcze 2 CD, kable... :D . ZObaczymy co z możliwościami.. opieram sie na tym co mowia inni posiadacze kart z tego sklepu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_TVS Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 To jak ja 2 tygodnie temu radka 9700 kupiłem za 950 to pownienem żałować teraz?? 9800 Pro tylko 175 zł droższy. Mam się pochlastać ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satere Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 Dla zainteresowanych tez wzialem ta karte za 1125 (dostawa w dwa dni :) )w sumie nie zaluje bo karta ma dobre pamieci (samsung 2,8ns) i jest praktycznie taka sama jak radeon 9800pro his-a ktory w sklepie tweak kosztuje 1279 a jest to praktycznie to samo. Na razie po parugodzinnych testach bez zadnych modow karta poleciala na 420/750 (chlodzenie zalman hp80c+wentyl+radiatorki a pamieciach) powyzej juz zaczyna krzaczyc ale licze ze modami pojdzie wiecej :) (stary 9500@9700 dojezdzal bez vcore moda z tym samym chlodzeniem do 370 a z modem polecial 415) wiec i tu licze na jakies min 30-40 dodatkowej gorki co daje nie najgorszy wynik :) poprobuje tez pozniej z modami pamieci moze uda sie do 800 doleciec :) . Na razie w 3Dmark01 20657 3Dmark03 6445 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 Moja ma takie oznaczenia pamiątek: Samsung 328 K4D263238E-GC2A czyt o są te same Samsungi ? 2,8 ? A numer seryjny produktu to S/N: 180408 018359 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satere Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 Tak dokladnie to bodajze maja 2,86. Wlasnie przed chwila przylutowalem vcore moda i troche lipa bo narazie max 440 core leci powyzej juz zaczyna artefakty wywalac :( . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 Tak dokladnie to bodajze maja 2,86. Wlasnie przed chwila przylutowalem vcore moda i troche lipa bo narazie max 440 core leci powyzej juz zaczyna artefakty wywalac :( . u mnie na razie doszedłem do 420/730 bez ządnego dodatkowego chłodzenia radiatorów itp. Ale mam problem z czymś innym. Zmieniłem dziś pamiatki na DDR 500 i procek wstaje nawet na szynie 275 MHz na DDR 400 max stabilne było 265 MHz. Niestety już przy FSB 265 nie moge przejść 3dMarka :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dagber Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Może ktoś z wawy był dzisiaj na giełdzie i podzieli się wiadomościami na temat cen 9800pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMET Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 9800pro retail lite shappire w pudelku 1060-1090 zl Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dagber Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 TO JUTRO JADĘ PO SPRZĘT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...