[hS.4f] Logan Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 aqzfa 11x210 1.8V czyli wszystkie teorie o kant dupska rozbic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 forest kila zbila ladnie a nawet bardzo ladnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastapl Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 ja mam AQXEA i na 11,5x200 chodzi stabilnie dopiero przy napieciu 1,8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 czasami sa takie modele ze trzeba znacznie podniesc napiecie! w moim wypadku jest naprawde tragicznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Logan"] czyli wszystkie teorie o kant dupska rozbic. takie wnioski wlasnie wyciągałem przysłuciach!ąc się dyskusjom na temat steppingów etc, dla tego kupiłem selekcjonowanego od Rapry :-] imo warto dolożyć nawet kilkadziesiąt złotych - za gwarancję podkręcalności, dobremu czlowiekowi za dobrą robotę ostro przeze mnie wybierany wg wszystkiego co bylo na tweaku 2000+ robił 2200MHz @ 1,8v, bez rewelacji,, temperatury byly wyzsze niz na tym bartku i byl to koniec krecenia na zalmanie 700alcu... procek się grzał ponad normę... btw.. ciekawe o jaką bazę oparli tę listę,,, jakie byly zalozenia tj np. min V @ 3200+, max oc, min V @ std etc mozna by tak do konca dyskow naszego serwika hehe ;-] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 AQZFA ( jak dobrze pamiętam - zgobiłem karteczkę :lol: ) 11x221 - 2432MHz i 1,65 volcika ;-) cacy :D no właśnie, pamięć jest zawodna ;-] moj procek to KQYHA 0422 VPMW AQZFA miałem poprzedniego Thortona - 2250mhz przy 1,7v Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...