Skocz do zawartości
reed

Rasizm - co to jest i co o nim sadzisz ?

Twoje zdanie na ten temat  

1 użytkownik zagłosował

1. 1. Twoje zdanie na ten temat

• Rasizm suxx
      28
    • Co to jest rasizm ?
      0
    • Nie mam zdania na ten temat
      1
    • Rasizm jest O'K
      6
    • Nastepna ankieta do doopy :(
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Wiesz co Piotrek? Ty mnie chcesz obrazić pisząc, ze ja jestem Żydem albo Rumunem? Wyskocz z takimi tekstami na ulicy, to cię qrwa sflekują kozi bobku :lol:

na lipowej czy na sienkiewicza? :), niby taki jasny problem a taka dyskusja, niestety sytuacja jest taka ze niektorzy nie dostrzegaja tego ze polacy tez kiedys tak jak np arabowie teraz jezdzili po swiecie za chlebem i kasa, co oczywiscie nie daje arabom na organizowanie takich mafii jak np w krakowie

wlasnie, a najlepszym przykladem jest "wielka emigracja" :))

a co do rasizmu to raczej nie pochwalam, ale jestem nacjonalista i wq....a mnie fakt ze np. u mojego ojca w firmie (panstwowej zreszta) zwalniaja ludzi ale jak przyjachala jaks tam rodzinka z kazachstanu to sie dla nich praca i mieszkanie znalazlo... to dziwne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nigdzie nie napisałem, że jestem rasistą, zraziłem się tylko bardzo do niektórych grup z powodów, które wcześniej przedstawiłem.

Winny się tlumaczy :twisted: Rasista!!

Jesteś może żydem albo rumunem?

Oj piotrek z toba cos nie tak !

Jak cie nazwalem zlodziejem to zes mnie zaczol obrazac !

Jak ktos nazwal cie rasista (a nim jestes ajzyj do definicji ktura podalem na poczatku) to dorazu wyzywasz od Zydow i Rumunow ! A nawet jak by byl to co ? Masz jakies problemy ? Idz sie zastanow co wypisujesz bo narazie nie robisz pozytywnego wrazenia na tym forum swoaja glupota ! I ty jestes starszy odemnie ! Phi najlepszy dowod ze myslenie w z wiekiem w paze nie idzie !

Złodziej, rasista, głupek może coś jeszcze a Ty kto jesteś? :x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a co piotrek nie jestes ? Z palca sobie tego nie wyssalem!

Tylko z twoich slow kture tu wypisujesz !

A ja jestem ? Zlodziejm tak ! Ale nie rasista !

Ale zeby zrobic tobie przyjemnisc przyznam sie ze jestem Zydem , masonem i cyklista ! Cieszysz sie ?

A teraz idz spac bo cie banda Rumunow pobije zaraz !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a co piotrek nie jestes ? Z palca sobie tego nie wyssalem! 

Tylko z twoich slow kture tu wypisujesz ! 

A ja jestem ? Zlodziejm tak ! Ale nie rasista ! 

Ale zeby zrobic tobie przyjemnisc przyznam sie ze jestem Zydem , masonem i cyklista ! Cieszysz sie ? 

A teraz idz spac bo cie banda Rumunow pobije zaraz !

Jesteś Żydem = jesteś obrzezany, podobno obrzezanie zmniejsza doznania seksualne, tak?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesteś Żydem = jesteś obrzezany, podobno obrzezanie zmniejsza doznania seksualne, tak?

ty kontrolujesz to co mowisz?, gdzie jest sens twojej wypowiedzi czlowieku bo ja mimo najsczerszych checi nie moge go znalezc, widze ze na zyciu znasz sie w kategoriach podworkowo/przedszkolnych raczej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ty kontrolujesz to co mowisz?, gdzie jest sens twojej wypowiedzi czlowieku bo ja mimo najsczerszych checi nie moge go znalezc, widze ze na zyciu znasz sie w kategoriach podworkowo/przedszkolnych raczej

To są sprawy anatomiczne, może tego nie rozumiesz. Żadne przedszkolno/podwórkowe. Były prowadzone kiedyś badania na ten temat w Holandii i USA.

P.S. Holman to twoje nazwisko?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ehh :cry: ,

chcialem zabrac glos ale arkady uswiadomil mi to co mi uswiadomil, ze nie da sie zabrac glosu w dyskusji tego typu tak zeby wszyscy byli happy...

Szczerze mowiac, gdy zobaczylem ze juz trzy strony tekstu juz tu nabidoliliscie to myslalem ze toczy sie tu dyskusja na wysokim poziomie, ale niestety poziom merytoryczny tej konwersacji jest nizszy niz myslalem ze bedzie po raz drugi dam niezadowolona mine :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie do Piotra: czy to że zostałeś pobity przez Araba/Rumuna/kogokolwiek daje ci podstawy do stwierdzenia, że każdy Arab/Rumun/ktokolwiek jest mniej wartościowym człowiekiem niż ty, bądź też nie należą mu się wszelki prawa i szacunek Tobie należny ?

Rasizm a także inne formy dyskryminacji należy tępić! Wszyscy ludzie są jednakowi i z tego powodu równi sobie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie do Piotra: czy to że zostałeś pobity przez Araba/Rumuna/kogokolwiek daje ci podstawy do stwierdzenia, że każdy Arab/Rumun/ktokolwiek jest mniej wartościowym człowiekiem niż ty, bądź też nie należą mu się wszelki prawa i szacunek Tobie należny ?

Nawet jeśli został to co? Nie świadczy to o nich wszystkich a tylko o jednym. Mnie pobiło swego czasu dwóch Polaków i co? Polacy są paskudni! Wywalmy ich z Polski! :lol: Żeby nie było wątpliwości jestem rdzennym Słowianinem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rasizm a także inne formy dyskryminacji należy tępić! Wszyscy ludzie są jednakowi i z tego powodu równi sobie.

Tak uważam, że niektórzy są mniej wartościowi niż biali. Np. czarni: zobacz co dzieje się teraz w Zimbabwe (była Rodezja). Co stworzyły inne rasy? Kultura i nauka białych guruje nad wszystkimi.

I to nie jest przejaw rasizmu, po prostu tak już jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet jeśli został to co? Nie świadczy to o nich wszystkich a tylko o jednym. Mnie pobiło swego czasu dwóch Polaków i co? Polacy są paskudni! Wywalmy ich z Polski! :lol: Żeby nie było wątpliwości jestem rdzennym Słowianinem.

Kain przeczytalbys moje pytanie uwazniej. Odnosi sie wlasnie do kogokolwiek, a wskazuje na głupotę takiego rozumowania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalozylem ten topic, ale po przeczytaniu teraz postow (nocka w pracy) odeszla mi chec na dyskusje.

Niektorzy userzy prezentuja tu tak wysoki poziom wypowiedzi (vide P!otrek), ze nie widze sensu dokladania swoich 4 groszy :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalozylem ten topic, ale po przeczytaniu teraz postow (nocka w pracy) odeszla mi chec na dyskusje.

Niektorzy userzy prezentuja tu tak wysoki poziom wypowiedzi  (vide P!otrek), ze nie widze sensu dokladania swoich 4 groszy  :?

Dołóż będzie się można pokłu... podyskutować :D . A tak wogóle to zgadzam się z cherry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zwalniaja ludzi ale jak przyjachala jaks tam rodzinka z kazachstanu to sie dla nich praca  i mieszkanie znalazlo... to dziwne.

to są przecież tacy sami Polacy jak Ty i ja, nie rozumiem takiego myślenia, pamięc o rodakach na całym świecie to miara kultury narodu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak uważam, że niektórzy są mniej wartościowi niż biali. Np. czarni: zobacz co dzieje się teraz w Zimbabwe (była Rodezja). Co stworzyły inne rasy? Kultura i nauka białych guruje nad wszystkimi.

I to nie jest przejaw rasizmu, po prostu tak już jest.

Hehe, na początek radziłbym przeczytać podręcznik do historii.

Szkoda gadać i tak cie nie przekonam :roll: , mogę ci jedynie życzyć abyś w końcu zrozumiał, że twoje rozumowanie jest niesłuszne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi