Dawid80 Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Niedawno przesiadłem sie z gf4mx na radeona 9500 64mb i zaczeły sie moje kłopoty. Mam 2 pamięci ram i kom nie chce mi się właczyć jak wyjme jedna to startuje i chodzi wszystko jak nalezy co trezba zrobić żeby chodził na obu pamiecich aha dodam ze objaw jest taki :komp sie włacza ale ekran jest czarny tak jakby monitor nie był podłaczony.Czy ktos miał juz takie problemy?? No i poradźcie co mam zrobic 256mb ramu to przeciez troche mało na obecne czasy :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Niedawno przesiadłem sie z gf4mx na radeona 9500 64mb i zaczeły sie moje kłopoty. Mam 2 pamięci ram i kom nie chce mi się właczyć jak wyjme jedna to startuje i chodzi wszystko jak nalezy co trezba zrobić żeby chodził na obu pamiecich aha dodam ze objaw jest taki :komp sie włacza ale ekran jest czarny tak jakby monitor nie był podłaczony.Czy ktos miał juz takie problemy?? No i poradźcie co mam zrobic 256mb ramu to przeciez troche mało na obecne czasy :roll: Jaka masz zasilke ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid80 Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 chieftec 420 W dual fan więc chyba ok (nowy) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 chieftec 420 W dual fan więc chyba ok (nowy)Hmm przyczyn moze byc wiecej w takim razie, sprawdz w innym kompie ta kostke pamieci ktora ci nie chodzi jakis programem testowym, byc moze wlasnie pamiec ci poszla... procesora na razie nie przetaktowujesz przypuszczam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...