faro666 Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 Gdzie można dziś dostać to cudo DFI LanParty II Ultra B?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 Gdzie można dziś dostać to cudo DFI LanParty II Ultra B??U mnie gdzieś na szafie leży, bo szkoda mi było sprzedawać. Zainteresowany?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faro666 Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 U mnie gdzieś na szafie leży, bo szkoda mi było sprzedawać. Zainteresowany?? A za ile? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILAN Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 Czy posiada ktoś płyte z sterownikami do dfi Infinity lub lanparty NFII ta która była w pudle ???? prosiłbym o udostepnienie sterowników do sieciówki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 Czy posiada ktoś płyte z sterownikami do dfi Infinity lub lanparty NFII ta która była w pudle ???? prosiłbym o udostepnienie sterowników do sieciówki http://www.nforcershq.com/forum/nforce-uni...64-vt70210.html - polecam te sterowniki, testowane na kilku płytach głównych pod S.A. zero problemów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...