gorskit Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Przepraszam mój błąd! NA dole jest przedstawiony mój problemik [edytowane: krootki] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorskit Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Witam. Ma dwa problemy z działaniem mojego kopa! 1.Gdy się uruchomi i załaduje system program który jest dawany razem z płytą do kontroli wiatraków ( nazywa się USDM) ładuje mi na ekran takie błędy! Czy ktoś wie co jest nie tak z kompem?? 2. Drugi problem jest następujący. Mam 2 dyski, nagrywarkę i DVD. Jeśli podłączę wszystko do zasilacza to nie uruchamia mi się klawiatura i myszka. Gdy odłączę DVD to wszystko jest OK ( oprócz błędów z punktu 1) To stało się po wymianie obudowy. Na starej obudowie 300W było wszystko OKi( dopóki zasilacz się nie zjarał). Wymieniłem ją na obudowa ATON z zasilaczem 350W. Wszystko powinno działać a tu proszę. Nie da rady uruchomić kompa ze wszystkim Może ktoś zna odpowiedzi na te pytanka i mi pomoże? Dzięki! [/img] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 masz za slaba zasilke i nei starcza pradu dla peryferiow. nie daj sie zwiesc naklejkom na niefirmowych zasilkach. co do ptk1 to probowales zainstalowac raz jeszcze ten program?? poz tym osobiscie wole SeppdFana. do pobrania z mojej stronki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...