Carkon Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Mam taki problem: przy graniu w jakąś grę samoczynnie wyłącza mi się monitor tzn. wchodzi w tryb standby. Mam Windowsa XP SP1 i konfig taki jak w podpisie. Co może być tego przyczyną i jak usunąć ten problem? Proszę o pomoc. PS. Sprzęt kupiłem kilka dni temu i jak dotychczas wszystko było ok. Robiłem też defragmentacje dysku ale nie sądzę żeby to było powodem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 a jaki monitor :?: bo tego nie podales... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Hyundai DeluxScan V770. Na poprzednim sprzęcie było wszystko OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 ustaw we wł sterwonika czestotliwosci dla danych rozdzialek , bo zapewne jest za duze odswiezanie i przez to monit odmawia posłuszenstwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lookfish Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 Sluchaj - nie chce cie martwic ale jam masz monitorek na gwarancji to oddaj go do serwisu. Ja mialem tak samo. Raz jak sobie czytalem readme z h-l z nudow, to nagle PYK! i monitor zgasl. Dal sie wlaczyc po jakims czasie jak ostygl, ale to samo dzialo sie po jakis 5 minutach. Tylko jak bedziesz go oddawal, to sie upomnij o czas, bo ja na swoj czekalem ze 2 tygodnie (o_0), a wiem, ze to za dlugo ... Pozdro !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lookfish Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 Sluchaj - nie chce cie martwic ale jam masz monitorek na gwarancji to oddaj go do serwisu. Ja mialem tak samo. Raz jak sobie czytalem readme z h-l z nudow, to nagle PYK! i monitor zgasl. Dal sie wlaczyc po jakims czasie jak ostygl, ale to samo dzialo sie po jakis 5 minutach. Tylko jak bedziesz go oddawal, to sie upomnij o czas, bo ja na swoj czekalem ze 2 tygodnie (o_0), a wiem, ze to za dlugo ... Pozdro !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 A czy winą tego problemu może być przetaktowanie proca przez samo FSB? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 A czy winą tego problemu może być przetaktowanie proca przez samo FSB? lol nie ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 ustaw we wł sterwonika czestotliwosci dla danych rozdzialek , bo zapewne jest za duze odswiezanie i przez to monit odmawia posłuszenstwaA jakie mam ustawić dla poszczególnych rozdziałek :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 ustaw we wł sterwonika czestotliwosci dla danych rozdzialek , bo zapewne jest za duze odswiezanie i przez to monit odmawia posłuszenstwaA jakie mam ustawić dla poszczególnych rozdziałek :?: to zalezy od monitora , jaki to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Było wcześniej mówione w tym temacie i jest w podpisie. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Było wcześniej mówione w tym temacie i jest w podpisie. :wink: to pogogluj albo w instrukcji poczytaj jakie odsiwezanie dla danej rozdzialkki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Jeszcze taka jedna sugestia . Monitor ci przechodzi w standby , ale da sie go potem wlaczyc ? Bo jesli nie to wcale to nie musi byc wina monitora . Ja wiem ze ty masz dobry zasilacz ale widze ze tam troche jest pod niego podpiete , wiec najpierw zrob odczyt z napiec bo moze zasilka jest rypnieta . Ja sie tak przebijalem przez 3 zasilacze i to nie jakies tam buble tylko firmowki i objawy mialem podobne => gierka troche wiekszy pobor mocy i ciach standby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...