Skocz do zawartości
grzesiekf

Program sterujący kursorem.

Rekomendowane odpowiedzi

Potrzebuję właśnie taki programik bo zepsuła mi się myszka. Mam niby włączone opcje ułatwien dostępu w windowsie ale ten kursor strasznie wolno chodzi nawet na największym przyspieszeniu i szybkości. Nie mam kasy narazie i nie będę kupował myszki więc jak znacie taki program dzięki któremu bym mógł obsługiwać kursor przez klawiaturę to dawajcie linki bo mnie już k....ca bierze :evil: :evil: :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sgj takie rady to sobie możesz wsadzić. Jak masz tak pisać to lepiej nie pisz. Umiem obsługiwać kursor za pomocą klawiatury a ta opcja z ctrl jest kijowa i nie musiałeś mi wcale o tym przypominać. Jak mówię że chcę program to znaczy że wypróbowałem wszystkie możliwości i ta opcja w windowsie jest poepana. A tak w ogóle to kupiłem se już myszkę zastępczą za 8zł.

Jeszze raz dzięki za rade, skorzystałem. Więcej takich sgj na świecie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tego by kursor chodził po prostu płynnie. Spóbujj sobie sam to będziesz wiedział o co chodzi. W sumie wystarczyło by dodać opcję aby nie było przyspieszenia tylko stała prędkość (żeby nie trzeba było "rozpędzać" kursora bo za każdym zmianem kierunku on stoi w miejscu i znów trzeba go rozpędzić. To przecież bez sensu) i ustawienie na tak szybko jak tylko możliwe i regulowanie dowoli.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi