grzesiekf Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Potrzebuję właśnie taki programik bo zepsuła mi się myszka. Mam niby włączone opcje ułatwien dostępu w windowsie ale ten kursor strasznie wolno chodzi nawet na największym przyspieszeniu i szybkości. Nie mam kasy narazie i nie będę kupował myszki więc jak znacie taki program dzięki któremu bym mógł obsługiwać kursor przez klawiaturę to dawajcie linki bo mnie już k....ca bierze :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 zwieksz szybkosc klawiatury w panelu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Najpierw naucz się obsługiwać kursor za pomocą klawiatury a nie chcesz program od razu. Może byś tak przeczytał do czego słuzą wszystkie opcje, a szczególnie klawisz CTRL. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekf Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 sgj takie rady to sobie możesz wsadzić. Jak masz tak pisać to lepiej nie pisz. Umiem obsługiwać kursor za pomocą klawiatury a ta opcja z ctrl jest kijowa i nie musiałeś mi wcale o tym przypominać. Jak mówię że chcę program to znaczy że wypróbowałem wszystkie możliwości i ta opcja w windowsie jest poepana. A tak w ogóle to kupiłem se już myszkę zastępczą za 8zł. Jeszze raz dzięki za rade, skorzystałem. Więcej takich sgj na świecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 grzesiekf: to czego sie spodziewales po innych programach ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekf Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Tego by kursor chodził po prostu płynnie. Spóbujj sobie sam to będziesz wiedział o co chodzi. W sumie wystarczyło by dodać opcję aby nie było przyspieszenia tylko stała prędkość (żeby nie trzeba było "rozpędzać" kursora bo za każdym zmianem kierunku on stoi w miejscu i znów trzeba go rozpędzić. To przecież bez sensu) i ustawienie na tak szybko jak tylko możliwe i regulowanie dowoli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...