stranger Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 zna ktos jakies linki z takowymi? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 przecierz mozesz pociac jakis stary od P2 i masz prawie za darmo :wink: a jak chcesz przepłacac to masz tu : http://sirius.pl/product.php?action=info&id=8023&sid= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 probowalem ciac wiec wole przeplacic :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 probowalem ciac wiec wole przeplacic :-)To masz 2 lewe rece. ;) :P Ja pocialem radiatorek przy pomocy imadla modelarskiego ktore ledwo sie kupy trzymalo i pilki do metalu. Wszystko wyszlo bardzo ladnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 W opakowaniu Chipsink, kryje się zestaw pasywnych radiatorów przeznaczonych na Mosfety i chipy PLL. Raz zainstalowane na płycie głównej, gwarantują poprawne chłodzenie PLL i Mosfetów. Teraz wszyscy czekamy na aktywne radiatory :lol: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 ja ciąłem brzeszcocikiem w dodatku bez rąckzi tylko owiniety w gazety :D normalnie teraz już wiem jakim obciążeniem dla nadgrastka jest extremalna masturbacja :D ale radiatorki wyszły spoko :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 W opakowaniu Chipsink, kryje się zestaw pasywnych radiatorów przeznaczonych na Mosfety i chipy PLL. Raz zainstalowane na płycie głównej, gwarantują poprawne chłodzenie PLL i Mosfetów. Teraz wszyscy czekamy na aktywne radiatory :lol: . kolega miał na myśli radioaktywne ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oRh Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 No coz ja tez sam wykombinowalem sobie chlodzenie mosfetow... zakupilem stary radiator od czegostam i pocialem .... really nic trudnego tylko trzeba troche checi i sprzetu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 nie mam imadła :D, nie bede w rece trzymal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 A ja nie miałem imadła i pociąłem trzymając w łapie, na taborecie, również za pomocą brzeszczotu bez rączki... mialem tylko jakąś rękawiczke samochodową... ale mnie łapy bolały..., nastepnego dnia w ogole nie mogłem pisac na klawiaturze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 dla tego o niektorych powinno sie tu mowic extreme :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...