Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

W pes3, mgs2s jak i wielu innych grach najlepiej grac na padach... mam dylemat jakiego pada wybrac, mialem tracera, sprawowal sie calkiem niezle, aczkolwiek w mgs2 nie bylo wibracji (gdy bylem blisko straznika), zacinalo mi sie xiii, a nfs:u zawieszalo sie... ten pad tracera mial jednak za malo przyciskow i wyzej wymienione problemy zdecydowaly o tym, ze go oddalem...

teraz mam 80zl po nim i dylemat jaki inny kupic... czego potrzebuje w nowym padzie? wibracji, 10 przyciskow, 2 analogow... to chyba wszystko

:arrow: Mediatech CORSAIR PRO (MT 171) ma wszystko co podalem wyzej, a nawet wiecej (12 przyciskow)... cena 65zl, slyszalem, ze rzecza normalna jest, ze i ten zawiesza nfs:u, o zawieszaniu xiii nie slyszalem, no i nie wiem jak z wibracjami w mgs... czyli czy sa :)

:arrow: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=22357965 to juz zdecydowanie co innego :) nie jest to oryginalny pad od psx, ale jest ludzaco podobny, rzekomo jest calkiem wytrzymaly, ale wybierajac takiego musze dokupic przejsciowke >usb, czy warto go wziac? jezeli sa osoby ktore go maja/mialy go niech wypisza zalety i wady. Za wszelkie sugestie bede wdzieczny...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poczekaj jeszce z miesiac , doloz z 40 zeta i kup Logitecha Rumble Pad Wingman...mam takiego i jest super...a pchac sie w mediatechy???? nie polecam...kiedys mialem glosniki MT...po pol roku spalil sie ten panel kontrolny nad glosnikami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przejsciowka PSX to USB + PSX Dual Shock (10 przyciskow + 2 galki analogowe) i full wypas efekt K - sam uzywam i smiga przednio. A cena lacznie jakies 50 zl. Mialem inne pady, nawet duzo drozsze i szybko sie wykanczaly na gierkach (pes, tekkeny itd.) a jak wiadome pad PSX to konstrukcja nie do pod$%#ania. Polecam.

Swoj zestaw nabylem w sklepie internetowym www.hawk.com.pl

ps. zapomnialem dodac ze wibracje sa i dzialaja bez zarzutu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, to nie ten pad. Moj jest taki jak ten z linka z twojego pierwszego postu tylko nie firmy MONY a MANTA. A co do przejsciowki.. faktycznie nie ma jej juz w tym sklepie. Ja kupowalem jakies 3 miesiace temu tam ten sprzet.

http://www.manta.com.pl/serwis/archiwum/li...istopad2002.php <--= to ta przejsciowka ktorej uzywam.

http://www.manta.com.pl/serwis/hardware/pcpady.php <-- na samym dole.

Link do sklepu manty prowadzi na hawk.com.pl wiec nie wiem czemu tego tam nie ma...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

40zl wiecej? 8O gdzie? http://www.sklep.age.pl/opis.php?m_kod=JOGP_LOGIWMRP tu np. 165  co jest stanowczo za duzo...

jakies juz 5 miesiecy temu kupilem go w Auchan w bydgoszczy...125zeta o ile mnie pamiec nie mysli (a moze 124,99??:)))

Dokładnie, ja też kupiłem takiego samego w jakimś Geancie albo innym shicie. I za podobną cenę. Czasami jednak przydają się do czegoś te shitomarkiety :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:arrow: Mediatech CORSAIR PRO (MT 171) ma wszystko co podalem wyzej, a nawet wiecej (12 przyciskow)... cena 65zl, slyszalem, ze rzecza normalna jest, ze i ten zawiesza nfs:u, o zawieszaniu xiii nie slyszalem, no i nie wiem jak z wibracjami w mgs... czyli czy sa :)

zapomnij o nim - wiesza NFSU, w Ford Racing w ogóle nie działa a w Colinie McRea 3 chodzi tylko pierwsze 5 min i potrzebny restart (pomimo orginalnych sterów)

testowałem go kilka godzin i szybciutko za dopłatą wymieniłem na

Logitech Dual Action™ Pad - (niema wibracji ale chodzi bez problemu na wszystkich gierkach - a oprogramowanie dołączone - marzenie - pozwala dostosować wszystkie parametry i czułość analogów)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzieki Gie-eN-Zet za odblokowanie topicu :) widze, ze sporo propozycji sie pojawilo od czasu mojej ostatniej wizyty... jednak prosilbym o konkrety - w jakim np. sklepie internetowym kupic danego pada; ew. gdzie np. w Warszawie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi