Sfinks Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Czy strasze karty na złączach agp 1x czy 2x da sie uruchomić na nowych płytach z agp 8/4x np na epoxie rda3 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Nie ma raczej problemu, w biosie ustawiasz wartość jaką ma AGP Twojej starszej karty np. 2x. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 jestes pewien ? mi sie wydaje ze ponizej agp 4 nie chodza ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Moja mobo obsługuje 1x; 2x; 4x; 8x AGP, jestem pewien że z 2x sobie poradzi (nie mam jak sprawdzić bo sprzedałem rifke m64, ale pożycze niedługo) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Moja mobo obsługuje 1x; 2x; 4x; 8x AGP, jestem pewien że z 2x sobie poradzi (nie mam jak sprawdzić bo sprzedałem rifke m64, ale pożycze niedługo)Na rivie m64 to nie masz co sprawdzać bo ona chodzi na agp 4x. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Z tego co sie orientuje to Nf2 nie obsluguje Agp ponizej 4x przynajmniej tak jest napisane w instrukcji do mojej plyty , ale najlepiej sciagnij sobie PDF z instrukcja obslugi do tego Epoxa i sprawdz to Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Sorki ze drugi raz pod rzad ale jakby ci sie tak strasznie nie chcialo lapkami ruszac to tu masz link http://www.epox.nl/english/support/manuals/socketa.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Ona była dość stara, a jak ją kupowałem to nowością było 4x, nie wydaje mi się aby ona tez miała 4x, ale może masz rację. Dowiem się jaka była, pożycze ją i sprawdze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyFX Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 tutaj raczej moze byc problem z zasilaniem portu agp nowe karty (trzy naciecia na złączu) to karty na 1.5v a starsze na wieksze tak wiec moze powstac chmurka dumu i styk wtopi sie w agp. najlepiej sprawdzic w dokumentacji płyty zapis o kompatybilnosci zasilania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sfinks Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 a orientuje się ktoś od jakich kart zaczyna sie złącze agp 4x ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 te nowsze to juz raczej maja od 4x w gore . Ale napisz o jaka ci dokladnie chodzi to ci powiemy... :) tak bedzie latwiej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sfinks Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Chodzi mi o najstarsza karte na agp jaka dałoby sie wlozyc do epoxa, nie mam na mysli zadnego konkretnego modelu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 a orientuje się ktoś od jakich kart zaczyna sie złącze agp 4x ?Z nvidii TNT2(cala rodzina) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 Moja MoBo nie osługuje kart zasilanych na 3.3V, więc bardzo stara karta na bank w niej nie pójdzie. Musisz sprawdzic, bo mozesz sobie mobo z dymem puscic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 Do niektorych plyt poprostu starszej grafy nie wsadzisz. Riva2 TNT juz wszystkie wladujesz Starsze modele Ati. (Rage II PRO c nie wchodzi, wlasnie sprawdzalem) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sfinks Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 Dzieki wszystkim za pomoc, to juz mi dostatecznie rozjasnilo sprawe :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...