BLANTMEN Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Plus: Reed, Dijkstra, Paranoik (z resztą jakoś nie miałem do czynienia :wink: ) Minus: Kucyk No offence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Plus: Reed, Dijkstra, Paranoik (z resztą jakoś nie miałem do czynienia :wink: ) Minus: Kucyk No offence Kucyka to ty mi zostaw w spokoju :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Plus: Reed, Dijkstra, Paranoik (z resztą jakoś nie miałem do czynienia :wink: ) Minus: Kucyk No offence Kucyka to ty mi zostaw w spokoju :wink: "Kochający inaczej" ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 pozytywni: reed | kucyk | ParanoiK | Lisek Do czynienia na szczęście z nimi jeszcze nie miałem... ( no może raz z kucykiem ale to z chwilowej ciemnoty i zapomnienia ) i jest fajnie 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Plus: Reed, Dijkstra, Paranoik (z resztą jakoś nie miałem do czynienia :wink: ) Minus: Kucyk No offence Kucyka to ty mi zostaw w spokoju :wink: "Kochający inaczej" ?? No tak nie mozemy przezyc porazki z tym blurpem :wink: i zazdrosc sie wkrada :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 a mnie tam wkuza jonathan... za duzo razy mnie w CoD zabil... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Bylo nie wystawiac glowki ponad horyzont :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Duże analbuzi dla Paranoika i Dijkstry - bo to gołębie na kasety oba cwaj są :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Duże analbuzi dla Paranoika i Dijkstry - bo to gołębie na kasety oba cwaj są :>:ploom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Ja z moderatorów lubie REEDA zgreda, jonathanka ładnie wymiata z granda (widze jak grasz ale nie gram :) ) i kucyka za naszą firme :D , a reszta obleci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 manfred :arrow: miałeś nikomu nie mówić :wink: cavarr :arrow: czy ja o czymś nie wiem :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 manfred :arrow: miałeś nikomu nie mówić :wink: Przepraszam cie Kucyk juz nic wiecej nie powiem, no ale widzisz jakie REED nam tu robi sceny zazdrosci :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 oczywiscie ze SGJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! imho...... najbardziej kompetentny uzytkownik (mod znaczy) na forum... gratuluje i troche zazdroszcze wiedzy...... pozdrawiam..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 A ja postawie + dla VIP'a - za "przydatność" A minusa : Reed - za avatar jonathan - za podpis nad avatarem kucykowi za nick berkutowi - za to ze nie lubi piwa i panienek . . . :wink: Tak zebyscie nie czuli sie za bardzo dowartosciowani . . . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 A mi minusa za co? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 za szukanie zony :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Hehe ;] W końcu przydałaby się ;] A znajdź tu jakąś ładną panią admin z zapędami bluesowymi ;PPP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Hehe ;] W końcu przydałaby się ;] A znajdź tu jakąś ładną panią admin z zapędami bluesowymi ;PPPz takim ogloszeniem to na forum.bravo.pl a nie na tweaka :P :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Hehe ;] W końcu przydałaby się ;] A znajdź tu jakąś ładną panią admin z zapędami bluesowymi ;PPPz takim ogloszeniem to na forum.bravo.pl a nie na tweaka :P :lol: Poczekaj, poczekaj moze liczy na jakies "pozdrowienia" od takiej Pani, dlatego tutaj a nie na bravo :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 A ja postawie + dla VIP'a - za "przydatność" :lol: ale sie przedmiotowo poczulem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 A ja postawie + dla VIP'a - za "przydatność" :lol: ale sie przedmiotowo poczulem :wink: Przynajmniej plusa zalapales, a ja za swoje hobby mam minusa :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 A ja postawie + dla VIP'a - za "przydatność" :lol: ale sie przedmiotowo poczulem :wink: Przynajmniej plusa zalapales, a ja za swoje hobby mam minusa :? nie boj nic,ja Cie lubie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 A ja postawie + dla VIP'a - za "przydatność" :lol: ale sie przedmiotowo poczulem :wink: Przynajmniej plusa zalapales, a ja za swoje hobby mam minusa :? nie boj nic,ja Cie lubie :D No prosze a taki byl zadrosny REED o kucyka, a tu prosze niespodzianka :twisted: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 ja lubie Was wszystkich ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 ja lubie Was wszystkich ;] ... sie nie przyznawaj, manferd zazdrosci :P :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 + MKa11 - andriu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 A ja postawie + dla VIP'a - za "przydatność" A minusa : Reed - za avatar jonathan - za podpis nad avatarem kucykowi za nick berkutowi - za to ze nie lubi piwa i panienek . . . :wink: Tak zebyscie nie czuli sie za bardzo dowartosciowani . . . A co ja mam takiego pod avatarem ???? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Wszyscy są ok, największy plus dla Kucyk-a (chyba wie za co :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Wszyscy są ok, największy plus dla Kucyk-a (chyba wie za co :lol: ) No REED to teraz spłonie z zadrości :twisted: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...