phranzee Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 jonathan - za podpis nad avataremA co ja mam takiego pod avatarem ???? 8Oczytaj z ust NN...NNnNnnNuaAAAaAAdddDDDDD ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 Wszyscy są ok, największy plus dla Kucyk-a (chyba wie za co :lol: ) No REED to teraz spłonie z zadrości :twisted: :wink: Lepiej było zrobić anonimową ankietę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 Dobrze, że nie animowaną ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 A ja postawie + dla VIP'a - za "przydatność" A minusa : Reed - za avatar jonathan - za podpis nad avatarem kucykowi za nick berkutowi - za to ze nie lubi piwa i panienek . . . :wink: Tak zebyscie nie czuli sie za bardzo dowartosciowani . . . A co ja mam takiego pod avatarem ???? 8O sam sie przyznales " ZŁY MODERATOR " nie moze dostac + :E zapomnialem o paranoiku :E ale ten ma/miał awatar zHELLSING'a a ALUCARD zeczywiscie troszke go utorzsamia :E taki tam paranoik :EEE wiec przyznam +/- :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 hmm anonimową ?? zawsze z bazy danych da sie dane wyciagnac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 hmm anonimową ?? zawsze z bazy danych da sie dane wyciagnac ;) Kurcze zeby REED jezdzil od miasta do miasta i plómkaczy na pal nabijał ? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...