kreator11 Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Mam problem bo nie wiem w jaki sposób podkęcic ten marny sprzęcik(amd 300 MHz na płytce shuttle hot-591p).Podobno robi sie to na zworach na płytce,ale ja nie wiem jakie ma byc ułozenie zworek,aby procek poszedł na 350 MHz.Po prostu zbytnio sie na tym nie znam i prosiłbym kogos o wskazówki.Pozdrawiam!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 tam sa zworki lub dipy znajdz na stronie shuttle instrukcje do plyty i tam bedzie napisane jak zmieniac zworki tam gdzie masz 3x zmien na 3.5x i masz 350MHz albo mozesz miec 4.5x i na drugich zworkach 66MHz wtedy zmien na 5x albo na 3.5x i na drugich zworkach na 100MHz a tak wogole to na poczatku przeczytaj FAQ dla poczatkujacych na tym forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreator11 Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Dziękuje za udzielenie mi pomocy w sprawie amd.Ale to nie wsystko,kolega próbował juz w sposób jaki mi napisałeś,lecz kompute przy każdym innym ułożeniu zworek sie nie uruchamiał.Jezeli wiesz coś jeszcze na ten temat daj znac.Będe wdzięczny.Pozdrawiam!!!!!!!!Acha jeszcze jedna rzecz czy ma do tego wszystkiego cos zaslacz(250W)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...