dawon Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 gdy podłączam telewizor pod karte graficzną przez przejsciowke EURO nie mam koloró!co sie dzieje? czy to wina telewizora? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 przestaw w sterowniku rodzaj sygnalu z NTSC na PAL i bedzie git ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawon Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 a jak moge przestawic z NTSC na PAL? nie mam o tym zielonego pojecia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 http://forum.purepc.pl/search.php Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawon Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 ustawilem na PAL i nic! cały czas nie mam kolorków. nie wiem juz co robić! mimo wszystko dzieki serdeczne! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 u mnie w TV jeśli daję AV3 (bo akurat tu pojawia siesygnał z kompa przez s-video) to nie mam kolorów, jak dam na AV3 RGB to jest super. dużo zależy od telewizora, na starszych modelach bywająproblemy i nic na to nie poradzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 http://forum.purepc.pl/search.phpno prosze poczatkujacy a juz tak obrosl w piorka ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 @wunat: racja, zresztą po co odpowiadać, skoro można dać super-uniwersalną odpowiedź: http://forum.purepc.pl/search.php Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 Moze na karcie jest taka zworka ntsc/pal ? : P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 Moze na karcie jest taka zworka ntsc/pal ? : Ptez istnieje taka mozliwosc. co do HeatFighter to my tez mu tak odpowiadajmy ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 dawon : spróbuj najpierw przez zwykłęgo chincha podłączyć, myślę że dostałeś przelotkę s-video --> chinch z kartą i podepnij na froncie telewizora. pewnie kolor się pojawi, jeśli tak to raczej kabel euro jest źle zrobiony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...