fuxmen Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 ja też mogę z kimś ryqalizować coś koło 30 wu/dzień :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 ja też mogę z kimś ryqalizować coś koło 30 wu/dzień :D ja mam 30WU/dobe :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Birdman :) masz do nas jakeis 818 WU :))) staraj sie mocno :) OT P.s: mojej dziewczynie podoba sie Twoj avatar (Slayer? :) ) swoja droga wajnie miec z tylka kozla :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Birdman :) masz do nas jakeis 818 WU :))) staraj sie mocno :) OT P.s: mojej dziewczynie podoba sie Twoj avatar (Slayer? :) ) swoja droga wajnie miec z tylka kozla :) nie inaczej :] Slayer - DIVINE INTERVENTION musisz mnie z nia poznac :twisted: i nie martw sie o moj team; jeszcze nie powiedzialem osatniego slowa :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 nie inaczej :] Slayer - DIVINE INTERVENTION Ha! wiem :P musisz mnie z nia poznac :twisted::P to se ne da pane havranek :) its my dark lady :P 8) i nie martw sie o moj team; jeszcze nie powiedzialem osatniego slowa :twisted:mamy z fidem nadzieje :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 no dobra: gdzie sa statystki z 24.3.04 ?? fido zapommnial czy co? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjCamel Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 :) No FiDo!!!! Co jest ze statsami ??? tak fajnie sie zapowiadalo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 nie bedzie ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 nie bedzie ;pladna lipa :roll: serio :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 nie bedzie ;pladna lipa :roll: serio :?: :zonk: :zonk: :zonk: :zonk: :zonk: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=66882 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...