Slayer Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Mam to u siebie i jestem odrobinkę zdziwiony. To, że nie mogę dorwać napisów to nic- film nie ma muzyki! Jest dźwięk, głosy są, ale jakby podkładu nie ma. A jeszcze co jakiś czas tak jakby czerowny laser 8O przeskakuje przez obraz. Na górze są jakieś oznaczenia kamer??- nie ma co- niezła kopia :lol: 2 x 240 MB Oglądał ten film ktoś? PS. zapomniałem, jak sie nazywa taka fajna stronka z napisami zagraniczna- jakby nazwa coś ze Szwajcarią ma wspólnego :wink: nie kojarzę zupełnie....pamiętacie? 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Pewnie wersja przedpremierowa ;) bez podkladu muzy itd. Normalka. Kiedys widzialem SpaceJam gdzie na postaciach nie bylo tekstur tylko wire frame (jak to po polsku?, szkielet?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 :lol: :lol: :lol: :lol: ..łooo..to musiało nieźle wyglądać :PPPPP 8) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Nie widzialem tego filmu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...