Skocz do zawartości
nous

dzielenie programu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie mam pytanko odnośnie takiej sprawy męczy mnie babka z pewnej firmy a ja niestety za bardzo na sieciowych sprawach sie nie znam mianowicie ma tam pare kompow chyba 4 w lokalnej sieci Na jednym z nich ma zainstalowany program do fakturowania FKN czy cos takiego i chciala by zeby jej wspolpracownica obok pracowala na tym samym programi co ona w danej chwili ! Oczywiscie program tylko zainstalowany na jednym kompie na kompie szefowej jak zrobic by jej pracownik mogl z niego korzystac?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1-Zainstalować na drugim kompie :wink:

2-Udostępnić cały katalog z programem do "pełnego udostępnienia" ale wątpie czy to będzie działać bo na drugi komp nie będzie miał bibliotek .dll więc rozwiązanie 1 jest chyba jedynym wyjściem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1-Zainstalować na drugim kompie  :wink: 

2-Udostępnić cały katalog z programem do "pełnego udostępnienia" ale wątpie czy to będzie działać bo na drugi komp nie będzie miał bibliotek .dll więc rozwiązanie 1 jest chyba jedynym wyjściem

Kurde własnie tez tak myślałem tylko ona chce żeby jak jedna zrobi fakture to druga bedzie z niej mogl zaraz korzystac w sumie to juz sam nei wiem:):) dzieki pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi