nous Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 Witam serdecznie mam pytanko odnośnie takiej sprawy męczy mnie babka z pewnej firmy a ja niestety za bardzo na sieciowych sprawach sie nie znam mianowicie ma tam pare kompow chyba 4 w lokalnej sieci Na jednym z nich ma zainstalowany program do fakturowania FKN czy cos takiego i chciala by zeby jej wspolpracownica obok pracowala na tym samym programi co ona w danej chwili ! Oczywiscie program tylko zainstalowany na jednym kompie na kompie szefowej jak zrobic by jej pracownik mogl z niego korzystac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 1-Zainstalować na drugim kompie :wink: 2-Udostępnić cały katalog z programem do "pełnego udostępnienia" ale wątpie czy to będzie działać bo na drugi komp nie będzie miał bibliotek .dll więc rozwiązanie 1 jest chyba jedynym wyjściem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nous Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 1-Zainstalować na drugim kompie :wink: 2-Udostępnić cały katalog z programem do "pełnego udostępnienia" ale wątpie czy to będzie działać bo na drugi komp nie będzie miał bibliotek .dll więc rozwiązanie 1 jest chyba jedynym wyjściem Kurde własnie tez tak myślałem tylko ona chce żeby jak jedna zrobi fakture to druga bedzie z niej mogl zaraz korzystac w sumie to juz sam nei wiem:):) dzieki pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 Bardziej problematyczne może być dzielenie zasobów i synchronizacja bazy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...