mateusz1991 Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 wiecie jak sie wgrywa gry java do motki c550?? pomozcie błagam mam kilka gier ale niewiem jak je wgrac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onio2 Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Podłanczas moto do kompa przez kabel, instalujesz stery i program, wchodzisz do tego programu i tam bedziesz miał liste plików w telu. Najprawdopodnie tam sie je kompieje (lub do jakiegos folderu). Skąd mash te gry?? Masz linka do jakiejś strony?? EW. mógłyś się wymienić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Podłanczas moto do kompa przez kabel, instalujesz stery i program, wchodzisz do tego programu i tam bedziesz miał liste plików w telu. Najprawdopodnie tam sie je kompieje (lub do jakiegos folderu). Skąd mash te gry?? Masz linka do jakiejś strony?? EW. mógłyś się wymienić??Trzeba podac jakas lokalizacje, co tu pier.... za glupoty. Jak nie wiesz to nie gadaj! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood_ Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 To forum strasznie mi pomogło, wiec ja tez swoja wiedze udostepniam: gry java wgrywa sie na motke za pomoca programu Midway, tylko najpierw trzeba tak zmienic seeda zeby w miec w ustawieniach java w telefonie "Ładowanie appl. java". Tego seeda mozna zmienic według przepisu z tej (chyba )strony tematu, a jak nie to za pomoca programu flextableeditor...przepis ten sam praktycznie ale przy pomocy innego programu, uwazam ze lepszego niz motorola Modtools. Wracajac do aplikacji java to gry mozna znalesc na www.matrax.net. generuje sie plik z rozszerzeniem JAD z pliku JAR za pomoca programu Jadgen (midway i jadgen dostepne na www.motclub.com nastepnie otwiera Midway i wgrywa plik do programu, klika download to phone i na telefonie pokazuje sie plik, klikamy wtedy na telefonie pobierz i mamy gierke badz aplikacje na telefonie. To by bylo na tyle, pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onio2 Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 Hmm, fajnie,fajnie... Tylko czy te gierki chodzą na wszystkich motkach?? Np. C550 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood_ Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 Chodzić to chodza tylko ze niektore mają inna rozdzielczosc a na razie nie wiem jak ją zmienic (obraz nie miescie sie na wyswietlaczu). Niektore dobrze działaja, ale np. Prince of persia niebardzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onio2 Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 Dobra odblokowałem mozliwość wgrywania javki do motki (mam juz to menu) i teraz gdy tam wchodze to pisze mi zebym włożył kabel! wkładam próbuje przekopiowac tym Midway`em czy jak to sie zwie, ale pisze mi "TIMER EXPIRED" O co chodzi?? EDIT: Juz sobie poradziłem: W midwayu trzeba zmienic w ustawieniach na com3 . Potem jadujemy jada w tym programie, następnie wchodzimy do menu w tel. ladowanie java.. i pisze nam abysmy włozyli kabel! Teraz w midwayu klikamy download i pokazuje nam sie na telefonie ze ktos nam chce dac gre: klikamy Pobierz i dalej juz wiecie co trzeba robic.... Testowałem gre Highway Racer do Nokii 3510i. Działa tyle tylko ze na samym dole ekranu nie mam gry, ale jakieś #%$^*( (czyli jakies błedy) ogólnie gierka jest fajna. EDIT 2: Jak ktos by chciał to mam paczke sprawdzonych (nie przezemnie) gier do tego fona to mam paczke (chyba ze 20 gier lub wiecej....). PISZCIE NA PRIVA... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz1991 Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 BEZ SENS MI TO NIE DZIALA JAK DAJE NA COM3 TO MI WYSKAKUJE: CANNOT OPEN SERIAL PORT! WOULD YOU LIKE TO CHANGE MIDWAY SETTINGS? WCZESNIEJ MI PRZESYLALO JAK SIE ZACZYNALO INSTALOWAC TO W KOMPIE WYSKAKIWALO COS TAKIEGO NIEPOWIDZIENIE NIEPRAWIDLOWY PLIK POMOZCIE MI BLAGAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood_ Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 Moze nie masz na COM 3 tylko na innym porcie, sprawdz to w ustawieniach telefonu i modemu w systemie i taki daj port w midway. A nie chce Ci sie zainstalowac dlatego, że (tak przypuszczam): w katalogu z gra masz tylko plik jad, a poterzebujesz tez jar lub sciagnales oba pliki ze strony na przykład - w tym przypadku skazuj plik jad i wygeneruj go jeszcze raz, albo po prostu gra nie jest przeznaczona na Motke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onio2 Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 GRY ZNAJDUJĄ SIE NA forum www.matrax.net ale trzeba ich poszukac... Sorki, za 2 posty.... ale oba wnosza cos do prawy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onio2 Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 Najpierw podłądz kabel do tela i uruchom. Jak ci bedzie dalej to wyskakiwac to pokombinuj tak... EDIT: GRY DO MOTKI: www.everesthome.republika.pl/grydoc550.rar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max27 Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 WITAM WAS WSZYSTKICH UCZESTNIKÓW FORUN MAM MOTKE C550 ALE ZA NIC W ŚWIECIE MÓI KOMPUTER NIECHCE JEJ ZAINSTALOWAĆ . MAM ODGROMA STEROWNIKÓW I NIC . PSZY PODŁĄCZENIU JEJ POD KABELEK KOMP ZNAJDUJE NOWE UŻĄDZENIE (MOTKAC550)I PYTA CZY ZAINSTALOWAĆSTEROWNIK.WIĘC MU NATO POZWALAM A ON NIE ZNAJDUJE STERA PODAJE MU ŚCIECHE GDZIE MA SZUKAĆ I NIC . MĘCZE SIĘ Z TYM TELEFONIKIEM JUŻ 3-TYGODNIE A PAMIĘĆMAM TAK W NIM ZAWALONĄ ZDJĄTKAMI ŻE CHEJ :wisielec: :baranek: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max27 Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 NIO JAK WUGLONDAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood_ Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Chyba przczytałes cały topic bo na 3 stronie jest jak zainstalowac p2k.sys i p2kman, co pozwoli Ci na poprawne załączenie telefonu...tam powinno byc wszystko napisane, a jak nie to cos wymyslimy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 max27, bylo juz tyle razy pisane jak instalowac sterowniki, w jakiej kolejnosci, ze nie ma sensu powtarzac tego samego co kilka stron tego tematu, wystarczy dokladnie wczytac sie w ten temat... OT: nie pisz z caps lock'iem ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Widocznie niue kzademu sie czytac clae topicu od poczatku :/ Czasami tez mam lenia ale naprawde wszystko znajdziecie na 2 i 3 stronie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onio2 Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Ja bym ci doradził tak: Pierwwsze zainstaluj sterowniki USB czyli costam Pl... potem Sterowniki MOTOROLA (POBIERZ JE Z www.gsm2pc.pl ) , a potem reszte z tego proramu p2k. Radze ci edytowac te posty (ortografia) bo zamoment dostaniesz przez najprawdopodobniej Sikora punkty za ortografie.... ja już dostałem na poprzednim koncie grrrr.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Birdy Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Jak instalowac gry do motki c550 czy mozna uzywac do tego programu pk2man jezli tak to jak? Jaki co trzaba zaznaczyc w seemie zeby mozna było je ładowac Prosze o pomoc:D z góry thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onio2 Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Nie, p2k sie nie da. Da sie za to madwayem. Zajzyj na www.matrax.net tam masz wszystko o motkach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tusiula Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 ej a ja pomocy!!!!!! mam kabelek z forevera do motoroli c550 instalowalam wszystko ale nie dziala nie chce polaczyc komputera z komorka wszystko juz robilam te 2packi czy jakos tak nie dzialaja mi pomocy!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek1 Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Harry wiem ze jestes juz zdenerwowany ze co chwile ktos sie pyta jak zgrac fotki z motki c550 na kompa ale mam nadzieje ze koledze mieszkajacemu w tej samej miejscowosci co Ty pomozesz. Prosze o kontakt na gg 4908403 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalafior112 Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 WITAM WSZYSTKICH !!!!!!!! Mam takie pytanie związane z wgrywaniem gier java. Jakie zmiany trzeba zrobić w tym seedzie by w telefonie pojawiło się ladowanie java.. (znaczy co zaznaczyć a co odznaczyć w programie motorola Vxxx Mod Tool) i jak to będzie wyglądało w telefonie (jako dodatkowa opcja czy co???) I jeszcze jedno jak możecie to napiszcie też po kolei ale dla mnie zwykłego (niekumatego) człowieka jak już po tej zmianie seeda wgrać te gry do telefonu (Np. co to znaczy jadowanie jada, itd.) Z góry dzięki za odpowiedzi ;+D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kambo6 Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Witam wszystkich zrobiłem stronkę na temat motoroli C550 są tam sterowniki, programy, tapetki,dzwonki i DUŻO Javy ponad 100 aplikacji. Chciałbym tą stronkę aktualizować, ale narazie jest to niemożliwe bo nie mam już miejsca na serwerze, ale może jak strony sponsorow będą licznie odwiedzane to zarobie na rozbudowę serwera :D klikajcie na banery www.kambo6.webd.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onio2 Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Noo stronka taka sobie :cry: Brak w niej sterowników (do usb naprzykład). Mam do ciebie kambo pytanko: gdzie znajdują sie bannery do zarabiania?? Zeby nie było OT: Aby odlokowac mozliwosci wgrywania javy radze sciągnąć motorola service software. Bardzo łatwo to sie robi.... Ja tesh sie chyba biore za jakąś taką stronke :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 Mam mały problemik. Po wielu wielu chwilach spędzonych przy opanowywaniu PST przy Win XP wkońcu mi sie udało! Zaczął czytac mój telefon i myślałem że wkońcu zaaplikuje mu to Java Pobieranie. Abym mógł oczywiście wgrywać gry Java do mojej motki. Wystapił komunikat że wszystko się wgrało, lecz po wejściu na Ustawienia... nie mam nic z napisem JAVA!! Co zrobić?? Wgrywałem to przy pomocy tak PST jak i MSS a nie pojawia mi się nic w telefonie. Co teraz?? Pomóżcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalafior112 Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 POWTARZAM PROBLEM WITAM WSZYSTKICH !!!!!!!! Mam takie pytanie związane z wgrywaniem gier java. Jakie zmiany trzeba zrobić w tym seedzie by w telefonie pojawiło się ladowanie java.. (znaczy co zaznaczyć a co odznaczyć w programie motorola Vxxx Mod Tool) i jak to będzie wyglądało w telefonie (jako dodatkowa opcja czy co???) I jeszcze jedno jak możecie to napiszcie też po kolei ale dla mnie zwykłego (niekumatego) człowieka jak już po tej zmianie seeda wgrać te gry do telefonu (Np. co to znaczy jadowanie jada, itd.) Z góry dzięki za odpowiedzi ;+D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onio2 Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 To ja ci powtórze MÓJ!! Zeby nie było OT: Aby odlokowac mozliwosci wgrywania javy radze sciągnąć motorola service software. Bardzo łatwo to sie robi.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Teraz mam inny problem. Na moim telefonie pokazała się w końcu Ładowanie app. JAVA Wchodze do opcji Ładowanie app.Java pisze mi włóż kabel. Wkładam kapel pisze że jest możliwe coś tam. Wychodzi do menu Ładowanie app. Java a ja wtenczas włączam Midwaya. Ładuje Jada i daje Send lecz na telefonie nie pokazuje mi się żadna opcja pobierania! WTF?? Jak właże znowu do Ładowanie app, Java to mam cały czas Podłacz kabel czy coś takiego. Pomocy! Kalafior. Jak masz podłączenie z PST lub MSS to nie wiem co ci nie tak. Dajesz Żeby załadował a potem w tym samym programie Restartujesz komórke. Poprzez program a nie własnoręcznie. W menu Więcej->Ustawienia Java powinieneś mieć ładowanie. Tylko u mnie zas to ładowanie nie działa!! Co teraz?? Jakie gry włazą 100%?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 DOBRA!! Opanowałem Sukinsyna. Musioałem zmienic ustawienia w Modem Motorola na Com3 i w Midwayu tez ustawiłem na Com3. Wszystko gra!! Poleccie mi jakies dobre gierki Java, co dobrze wyglądaja na tym fonie. Narazie mam MotoGP<dobre> i 1941 Frozen cos tam< B.dobre> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalafior112 Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Ale u mnie programy motorola service software i pst nie dzaiłają i próbowałem różnymi sposobami też z tych stron i [gluteus maximus] (nie da rady) a próbowałem na różnych windowsach dlatego tak ważny jest dla mnie ten seem - znaczy to co trzeba zaznaczyć by to pojawiło się w telefonie, bo p2k u mnie działa i moge na pewno edytowć seem-a. Więc jak wiecie to pomóżcie !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...