kalafior112 Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 te [gluteus maximus] weszło do tekstu mi przypadkie więc nie zwracajcie uwagi i czekam na pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onio2 Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Reinstall okienek!! Zainstaluj od nowa XP powiinno pomóc... przypominam ze na 6 stronie dałem linka do gier... nie długo dam link do stronki z gierkami- narazie under construcion!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kambo6 Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Noo stronka taka sobie :cry: Brak w niej sterowników (do usb naprzykład). Mam do ciebie kambo pytanko: gdzie znajdują sie bannery do zarabiania?? Zeby nie było OT: Aby odlokowac mozliwosci wgrywania javy radze sciągnąć motorola service software. Bardzo łatwo to sie robi.... Ja tesh sie chyba biore za jakąś taką stronke :D Jakoś kiepsko szukałeś skoro sterowników nie znalazłeś, z lewej strony jak byk pod główną są sterowniki :D co do banerów to musisz zawiązać z kimś program partnerski żeby zarabiać, choć część z tych programów to jest pic. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onio2 Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Sterowniki sa ale nie wszystkie.... zapraszam od 24 października na www.motorolac550.friko.pl !! 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
win98 user Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Mam problem... niby wszystko robię zgodnie z instrukcjami (tak jak podajecie na stronce).. a mimo to nie wykrywa mi sterowników do telefonu.. próbowałem już kilku i ciągle to samo... czytając ten temat zauważyłem że wielu użytkowników win98 skarży się na to... większośc z inch instaluje xp i podobno działa.. ale ja nie mam takiej możliwości.. za słaby komp... no więc co do diabła mam zrobic, żeby to zadziałało?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onio2 Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 zainstaluj 2000 windowsa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
win98 user Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 heh... żeby to bylo takie proste.. nie mam innego windowsa.. mogę najwyżej korzystać z win98, lub win98SE... więc prosiłbym o podpowiedzi odnosnie tego systemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onio2 Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 www.gsm2pc.pl www.matrax.net/forum Tu napewno znajdziesz odpowiedz... ew. faq na matraxie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
win98 user Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 heh.. wszędzie piszą to samo... wgrać sterownik i może zadziała... jak widzę większość użytkowników windy98 ma identyczny problem... jeśli komuś się udało mimo to wgrać to cholerstwo to proszę o kontakt... bo ja juz nie mam pomysłów... nie pomogli mi informatycy... nie pomogły instrukcje.. może ktoś zna jeszcze jakies sposoby... Pod xp kiedys próbowałem podłączać ale tez nie może znależź sterownika... więc może czegoś jeszcze brakuje??... ja już nie wiem... pomóżcie pozdrawiam:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onio2 Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Nie masz wszystkich sterow!! Najpierw zainstaluj te do Usb (PL-2303 chyba taka nazwa tego pliku), potem Moto USB, potem reszte z folderu p2kmana... Odn. mojej stronki: jeszcze nie gotowa :( Najprawdopodniej bedzie za 2 tygodnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
win98 user Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Co to jest to moto USB??... bo ja już zgłupiałem... nic takiego ine mam w folderze... czy mógłbyś mi przesłać to?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onio2 Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 http://www.gsm2pc.pl/soft/MotoUSB.exe zainstaluj... Potem gdy bedzie poszukiwal pierwszego steronika to daj aby poszukał w systemie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciupetka Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 czy ktos bylby tak uprzejmy i mogl mi podeslac programy do zgrywania fot na kompa bo mialam renowacje systemu i niestety wszysto poszlo sie j......... bardzo prosze to moj mail : blondyna178@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tusiula Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 a ja juz wszystkiego probowalam i [gluteus maximus] czy ktos mi pomorze krok po kroku ja bede robic a ktos bedzie mowil co dalej moje gg to 2679966 papa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Oj blondyna blondyna...poczytaj cały topic..i bedziesz miała wszystkie adresy z p2kmanem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viesiu Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 harry, mozesz mi przeslac te programiki na maila: viesiu@gazeta.pl z gory dzieki :) :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 On ci tego nie wysle!! :evil: Na samej górze tej strony masz adres stronki na której to o co pytasz sie znajduje!! Poprostu wystarcze przeczytac a nie pisac na pałe! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radim666 Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 To forum strasznie mi pomogło, wiec ja tez swoja wiedze udostepniam: gry java wgrywa sie na motke za pomoca programu Midway, tylko najpierw trzeba tak zmienic seeda zeby w miec w ustawieniach java w telefonie "Ładowanie appl. java". Tego seeda mozna zmienic według przepisu z tej (chyba )strony tematu, a jak nie to za pomoca programu flextableeditor...przepis ten sam praktycznie ale przy pomocy innego programu, uwazam ze lepszego niz motorola Modtools. Wracajac do aplikacji java to gry mozna znalesc na www.matrax.net. generuje sie plik z rozszerzeniem JAD z pliku JAR za pomoca programu Jadgen (midway i jadgen dostepne na www.motclub.com nastepnie otwiera Midway i wgrywa plik do programu, klika download to phone i na telefonie pokazuje sie plik, klikamy wtedy na telefonie pobierz i mamy gierke badz aplikacje na telefonie. To by bylo na tyle, pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood_ Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 LUDZIE!!!! czytajcie posty innych zamiast pytac sie po n-razy to samo...wrrr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakau Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 czy istnieje jakis inny program do wgrywania javy poza MIDwayem? bo mam problem z tym programem. Gdy robie "send JAD" wyswietla sie "Connecting the phone [TIMER EXPIRED]" i "downloading canceled". CO ROBIC?? POMOZCIE!!!! zaznaczam ze telefon jest podlaczony dobrze (wszystkie stery itd) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood_ Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Czy ja pisze niewyraźnie!!!! Czytajcie ludzie posty z innych stron...sprawdz czy masz dobry port w Midway ustawiony, powinien byc taki pod jakim masz telefon podlaczony!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakau Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 serdeczne dzieki Bloodjuz dziala ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood_ Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Ciesze sie bardzo ,że mogłam pomóc...pozdro from LDZ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zelek Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Mam tak o to problem: Posiadam motorole v220, udało mi się już odblokować możliwość ładowania gier w telefonie, ale gry u mnie dziwnie działają a mianowicie prawie każda gra jest jakby przesunięta kawałek w lewo i przez to prawa strona jest jakby obcięta, a drugi problem to taki że w żadnej z tych gier niema dźwięku. Dodam tylko że gry ściągałem ze stronki w z katalogu przeznaczonym z grami mototoli. Co jest grane :?: :?: :roll: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tusiula Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 a ktos mi pomorze ale kro k po kroku z kablem forevera i motorla c550??? moje gg to 2679966 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Okej potrzebuje jakichs nowszysch gierek niż te co były podane. Macie jakieś linki z grami działającymi na Motke. Szczególnie prosiłbym o jakiegoś RPG na C550. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood_ Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Wrrr....jak grochem o ścianę...aż mi sie odechciewa tu zagladac. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalafior112 Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 MAM MAŁE PYTANKO :?: DO UCZESTNIKA onio2 A DOKŁADNIEJ CO Z TWOJĄ STRONKĄ - BĘDZIE ZROBIONA DO KOŃCZA CZY NIE ZA BARDZO - BO JESTEŚ NADZIEJĄ DLA BARDZO WIELU LUDZI I UCZESTNIKÓW FORUM. I DZIĘKI ZA ODPOWIEDŹ :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odlot8 Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 cze wszystkim mam pytanie odnoscie fotek robionych tym fonem kumpel ma identyczną i robi mu o niebo leprze foty oczywiscie po zgraniu na kompa. czy w fonie są gdzies ustawienia jakosci fotek ?? znalazłem cus i niewiem do czego to gdzy aparat jest aktywny wchodze w ustaiwenia tam jest taka opcjia "ekspozycjia" ktos wie do czego to słuzy ustawienia są w zakresie od -2 do +2 z góry dzionki za odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 odlot8, moze kolega ma nowszy firmware w telefonie i dzieki niemu fotki wychodza mu lepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...