Xalpha Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 (edytowane) Obowiązkowe Oprogramowanie (Sterowniki) MotoUSB - Sterownik USB (*) PL-2303 - Drugi Sterownik USB (*) P2kman - P2kman + Sterowniki do Motoroli. Dzieki P2kman`owi mozemy wgrywać, zgrywać oraz kasować zdjęcia i dzięki w telefonie. Inne (Zgrywanie i wgrywanie plikow do telefonów,modyfikacja) Midway 2.6 - Wgrywanie Aplikacji Java (**) (*) - Należy zainstalować przed podlączeniem telefonu do komputera. (**) - Wymaga odblokowanej opcji "Ładowania Aplikacji Java" w telefonie. Przydatne linki: http://www.gsm2pc.pl/ http://www.matrax.net/ Edytowane 10 Lipca 2005 przez Onio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
007 Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 tak jest mozliwe ale tylko przez kabel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 No kabel to ja w sumie mam, tylko softu i driwerów brak. A może ktoś wie gdzie je dostać :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Przyłanczam się do pytania. Mam kabelek na USB, ale z podłączeniem komy koma osbie nie radze. Nigdzie nie ma sterów :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
y4r0 Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 A ja mam telefonik kabelek i oprogramowanie i całkiem fajnie se to działa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 Ja mam ten telefonik i kabelek USB. Potrzebne programiki to: p2k driver 2.3, p2k file manager i mss 323. Podaj swoje meila to wam wysle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Powiedzcie jak wychodza zdjecia na ekranie monitora bo szczerze mowiac na komorce wygladaja (o ile wogole wygladaja) beznadziejnie. Moze ktos wrzuci fote zrobiona za pomoca tego foniku ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Chciales zdjecia. Prosze bardzo: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Nie widze :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Ano wlasnie zauwazylem ze tez nie dziala. To wina tego iz FTP siadl i poczta tez ;/ Do piatku powinienem miec to zrobione wiec zazue fotkami jak bedzie juz dzialalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 Poczta juz dziala ale FTP jeszcze nie, ale sadze ze powio to byc do niedziali zrobione wiec fotki wrzuce. Co do softa, tym co mi pisali na meila wyslalem oprogramowanie do zgrywania oraz krotka instrukcje. Jesli kto jeszcze chce oprogramowanie do zgrywania zdjec to piszcie: kolas@cyberk.net.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz012 Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Witam! Mam ten telefon od kilku dni (Motorola C550), jednak nie wiem, jak włączyć raport o dostarczeniu sms'a. I jeszcze jedno, jak się włącza "zoom" i jakiej jakości wychodzą wam zdjęcia, bo moje są beznadziejne. Moglibyście mi jakieś przykładowe zdjęcie przysłać na maila, żebym morównał czy taka jakość to normalne. Proszę o pomoc i odpowiedź na pytania. Z góry serdecznie dziękuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 mateusz012, na samym ekraniku tej motki jakosc tych zdjec bedzie tragiczna chocbys nie wiem co ustawial. Wlasnie sie zastanawialem jak wychodza te zdjecia przeslane do komputera. W sumie aparat w tym telefonie to pomylka bo podstawa istnienia takiego czegos sa wlasnie albo MMS albo chociaz zeby bylo cos widac na ekraniku telefonu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Ja tam nie narzekam ani na zdjecia ani na jakosc, co prawda czasami zdarzy mu sie wpadka. mateusz012: Zooma robisz strzalka w gore, ale nie polecam robic ze zdjeciami zooma bo wychodza gorszej jakosci, na zoom x2 320x240, a z zoom x4 160x120.. Mi tam pasuje ze nie przychodza raporty ale tez nie wiem gdzie je wlaczyc. Zaraz wysle i na meila ze 3 zdjecia i sobie zobaczysz jak u mnie wychodza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Mam pytanie co do zestawu sluchawkowego w tym telefonie. Czy to mozliwe, ze nadchodzace polaczenie da sie odebrac tylko naciskajac zielona sluchawke czy mozna to robic rowniez przyciskiem, ktory jest na mikrofonie sluchawki ? Pytam bo kupilem ojcu zestaw sluchawkowy i niestety na tej sluchawce sie nie da odbierac. Traci to wiele ze swojego pierwotnego przeznaczenia i nie wiem czy isc do sklepu i reklamowac ja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Ja jak kupowalem kabel USB do tej komrki to dosatlem gratis zestaw sluchawkowy, lecz na nim nie mam zadnego przycisku :/ Moze ci dali nie ten zesatw sluchawkowy? Ps. Apropo tych zdjec co wyzej pisalem ze umieszcze, sa chwilowe klopoty z FTPem ale wkrotce bedzie OK wiec wwrzuce te zdjecia aby kazdy mogl zobaczyc jak wygladaja z tego telefonu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir_black Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 to co wie ktos gdzie wlaczyc te raporty doreczen w c550 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Z tym odbieraniem tel. w sluchawce. Moze jest tak, ze po prostu sie nie da. Znalazlem opcje w ustawieniach tel. ze ew. mozna ustawic auto odbieranie po 2, 5, 10 sekundach. Troche do bani. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Znalazlem opcje w ustawieniach tel. ze ew. mozna ustawic auto odbieranie po 2, 5, 10 sekundachSprobuj ustawic odbieranie na dowolny klawisz moze wtedy cos zafdziala z zestawem sluchawkowym ;) to co wie ktos gdzie wlaczyc te raporty doreczen w c550Ten telefon chyba nie posiada opcji wlaczzania raportow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir_black Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 kolezanka bedzie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 kolezanka bedzie :(Dlaczego molezanka ma byc smutna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir_black Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 ta c550 to telefon kolezanki z pracy. prosila mnie zebym jej wlaczyl te raporty doreczen, ale spedzilem z 20 minut nad tym telefonem i nie znalazlem tego nigdzie. dlatego pytam tu na forum. ja mam i mialem tylko nokie wiec myslalem ze w motorili jest to gdzies pod inna nazwa albo cos ale widze ze ten telefon poprostu nie ma czegos takiego jak raporty doreczen. kolezance bardzo zalezalo na tym zeby to wlaczyc, wiec sie zmartwi jak uslyszy ze jej telefon tego nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz012 Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 Znalazłem raport. Jest jedynie jeden kłopot, jest to raport wyłącznie do MMS, a nie do SMS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 Znalazłem raport. Jest jedynie jeden kłopot, jest to raport wyłącznie do MMS, a nie do SMS.Lepsze napewno bedzie to niz nic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 Znalazlem opcje w ustawieniach tel. ze ew. mozna ustawic auto odbieranie po 2, 5, 10 sekundachSprobuj ustawic odbieranie na dowolny klawisz moze wtedy cos zafdziala z zestawem sluchawkowym ;) Niestety nie dziala. Ta motka ma wiecej bledow niz windows. Jak chce zmienic odbieranie na 10s przy podlaczeniu zestawu sluchawkowego to automatycznie ustawia sie, ze 10s odbieranie dotyczy rowniez zwyklego odbierania, czyli bez zestawu. Nie zdazysz nawet wyciagnac telefonu z kieszeni :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 Ja tam jestem zadowolony z tego fonu. Moze dlatego ze nic przy nim nie jest mi potrzebne np: zestaw sluchawkowy, ale trzeba przyznac ze jest niedopracowany i to dosc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 Oto obiecane wczesniej zdjecia zrobione Motka C550: NO qrw.... znow nie dzialaja :evil: Postaram sie to jak najszybciej naprawic! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 umiesc tu fotki: http://www.imageshack.us/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 THX rokfor. Oto zdjecia: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkDog Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Nom hej! Czy moglby mi ktos podeslac te programiki do przesylania zdjec na kompa? na adres: woxy@poczta.fm Bylbym wdzieczny. Narka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...