MR.HAHN Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Ja umiem sciagac zdjecia tez mam motke c550 dzisiaj sie skapowalem jak :P zdjecia sa dobrej jakosci dalbym kilka tu ale nie wiem jak moze mi ktos podpowie :P? Ok dzieki Rokfor a oto i jedno ze zdjec Jakis tam misiek mojej siory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Skozystaj z tej strony http://www.imageshack.us/ do umeszczenia fotek OT: edytuj posty , zeby nie bylo 2 postow jednego usera kolo siebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalafior112 Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 WITAM !!! Juz pisałem ale... Mam motorolkę c550 i kupiłem do niej kabelek usb. Mam też oprogramowanie "pl-2303" i "motousb". Gdy wedłóg instrukcji instaluje, a póżniej mi wykrywa nie "profilic USB- to- serial comm port" ale "motorola usb modem". Nie wiem co mam zrobić, żeby było dobrze. Napiszcie jak możecie jak przeprowadzić instalację od początku. Jak możecie to podajcie mi też nazwy jakiś programów, które pomogą mi wgrać np. tapetki, zdjęcia itp. POMÓŻCIE z góry dzięki kalafior112@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 kalafior112 sciagnij sobie programiki z 2 strony tego topicu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzus Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Yo many, :roll: Mam pytanko. Czy można zlikwidować napisy (plus gsm,godzine i stan konta) z pulpitu kom. z góry thx i pozdro :arrow: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Yo many, :roll: Mam pytanko. Czy można zlikwidować napisy (plus gsm,godzine i stan konta) z pulpitu kom. z góry thx i pozdro :arrow: :lol: Chyba raczej nie, przynajmniej mnie jak narazie sie nie udalo. Bo jak jest to logo Idei godzina to zgrywanie tapet do komorki jest bez sensu, bo nic nie widac :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciupetka Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 eh sciagnelam sobie fotki i gify na telefon ale mam pytanko gdzie one sie zapisuja??? :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 A jaki programikiem je sciagnales? Chcialem tez oznajmic iz te sterowniki co sa na stronie 2 odemnie nie dzialaja na WIN 98 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciupetka Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 p2kman :)p2kman :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basi Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 raport o smsie można dostać jak przed smsem napisze się xyz (chyba, nie pamiętam), ma ktos jakieś gry, albo coś do fona, np. polifonie, albo fajne linki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 Gier na tego fona jeszcze nie ma, a polifonie mozesz sciagnac z www.matrax.net Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hellfreezer Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Jeśli mowa o c550 to Najlepszym rozwiązaniem jest zrobić partycje 2GB i zainstalować tam system xp jeśli się go jescze nie ma. Potem tylko ściągnąć p2kman drivers i program p2kman no i motoUSB potem zainstalować motoUSB i p2kman. System wykryje komóre i wiele innych rzeczy związanych z c550 do wszystkiego sterowniki są w katalogu p2kman drivers. i po kłopocie a ja męczyłem się z win98 jakieś 3 tygodnie hehe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Jeśli mowa o c550 to Najlepszym rozwiązaniem jest zrobić partycje 2GB i zainstalować tam system xp jeśli się go jescze nie ma. Potem tylko ściągnąć p2kman drivers i program p2kman no i motoUSB potem zainstalować motoUSB i p2kman. System wykryje komóre i wiele innych rzeczy związanych z c550 do wszystkiego sterowniki są w katalogu p2kman drivers. i po kłopocie a ja męczyłem się z win98 jakieś 3 tygodnie hehe.Dobrze ze napisales to FAQ bo z mojego chyba nie wiele kumaja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hellfreezer Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 a co mi tam niech wiedzą motorola c550 to całkim niezły telefon tylko ten wyświetlacz zgroza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hellfreezer Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 JAKBY KTOŚ COŚ WIEDZIAŁ O PLIKACH *.AMR DO C550 TO NIECH DA ZNAĆ. SŁYTSZAŁEM ŻE DZIAŁAJĄ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 JAKBY KTOŚ COŚ WIEDZIAŁ O PLIKACH *.AMR DO C550 TO NIECH DA ZNAĆ. SŁYTSZAŁEM ŻE DZIAŁAJĄ.AMR pliki co to za jedne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Jest to format podobny do wav, tylko o wiele mniej miejsca zajmuja pliki... najczescjej stosowany do nagrywania w dyktafonie, ale i wele telefonow obsluguje ten format jako dzwonek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Aha. Czyli moga sluzyc w motce c550 jako dzwonki? Ja ma dzwonmki do motkki, 400 mb na plytce tylko ze w midi, ale i tak sciagam a fona midi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 AMRconvert tu masz programik do konwertowania AMR - WAV - AMR i WAV - SP - WAV... trudno mi powiedziec czy w c550 bedzie dzialac amr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hellfreezer Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 odtwarza ale kiepsko coś słychać? pozatym w spisie plików jakie znajdują sie w c550 jest kilka amr i nie mam pojęcia do czego służą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 OK. Chlopaki juz wiem jak wgrac dzownki przez kabel. Jak odpalisz p2k file manager to na samym dole masz rubryke patch i tam wpisz: /a/mobile/audio/ i potem upload file i dzwonek ktory chcesz sciagnac na telefon, powinno dzialac i bez problemu sie otwiera. A z tapetami robimy podobnie: Jak odpalisz p2k file manager to na samym dole masz rubryke patch i tam wpisz: /a/mobile/picture/ i potem upload file i zdjecie ktore chcesz sciagnac na telefon, powinno dzialac i bez problemu sie otwiera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 http://www.gsm2pc.pl/ Na tej stronie sa sterowniki dla 98/me dla kabelka usb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalafior112 Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 witajcie czy jest możliwe że kabel który kupiłem na aukcji w allegro za 9,99 jest porostu taki syfiasty i nic nie można przez niego zrobić czy to moja wina. Napiszczie za ile kupiliście swoje kabelki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 witajcie czy jest możliwe że kabel który kupiłem na aukcji w allegro za 9,99 jest porostu taki syfiasty i nic nie można przez niego zrobić czy to moja wina. Napiszczie za ile kupiliście swoje kabelki Ja za swoj zaplacilem z przesylka 37 zl tez z allegro. Ale powiedz w czym problem? Kabel nie dziala czy co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalafior112 Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Witajcie ponownie. Wreszcie udało mi się zrobić cos konkretnego. TZN ściągnąć zdjęcia na telefon przez p2kman. Ale tym razem problem jest taki: Mogę ściągnąć wszystko co jest na telefonie ale nie mogę wgrać do niego np. zdjęć i dzwonków. A robię chyba dobrze czyli w patchu na dole wpisuję ścieżkę a/mobile/picture/ i potem upload file i zdjecie ktore chce sciagnac na telefon, ale to nie działa: zdjęcia nmie ma w telefonie a w progtanie wykrywa mi że jest i w ten sposób tracę miejsce (cenne) bo nie mogę tego zdjęcia ani sćiągnąć ani usunąć tym programem. POMÓŻCIE I TYM RAZEM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Przed tym a musisz wpisac /a/mobile/picture/ dokaldnie tak jak napisalem, u mnie to dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalafior112 Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 8) Dzięki wszyskim :!: a szczególnie haremu :!: bo wreszczie działa. :P A przy okazji jak możecie to napiszczie mi strony z grami java i programy do ich ściągania na telefon. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalafior112 Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 8) Dzięki wszyskim :!: a szczególnie haremu :!: bo wreszczie działa. :P A przy okazji jak możecie to napiszczie mi strony z grami java i programy do ich ściągania na telefon. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Ja jeszcze o grach nie slyszalem na ta komorke. Chyba jeszcze nie ma gier :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fluo Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Witam Mnie xp nie wykrywa telefonu wiec jak to zainstalowac skoro nic nie widzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...