harry Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Witam Mnie xp nie wykrywa telefonu wiec jak to zainstalowac skoro nic nie widziWogole nic nie wykrywa? Probowales cos wczesniej instalowac? Moze kabel nie dziala? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fluo Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Piszecie ze wam xp wykrywa c550 jak modem czy cos mnie wykrywa jako nie znane urzadzenie a gdy dam aktualizuj sterowniki i podaje mu te p2k d... 2.3 to wyskakuje ze nie mozna kontynuowac bo zle sterowniki wiec jak wam to dziala na xp?? juz prubowalem chyba wszystkiego nawet instalowalem te jakies sterowniki do motoroli cuda wianki i nic caly czas wykrywa nieznane urzadzenie usb i ze niema do nich sterownikow co z tym zrobic mial ktos tak????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinmax Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Komu udało się zainstalowac te sterowniki pod 98 se ?? niech poda krok po kroku bo jak podaje mu sciezke do folderu gdzie to jest to tego nie widzi.... i uwaga na samym poczatku strona gsm2 i sposób instalacji do bani zmiana na xp tez tego nie chce :( wiem ze tzreba sie pomeczyć ale wybaczcie panowie to mnie dobija to juz 3 tydzien a efektów zero prosze o pomoc :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Piszecie ze wam xp wykrywa c550 jak modem czy cos mnie wykrywa jako nie znane urzadzenie a gdy dam aktualizuj sterowniki i podaje mu te p2k d... 2.3 to wyskakuje ze nie mozna kontynuowac bo zle sterowniki wiec jak wam to dziala na xp?? juz prubowalem chyba wszystkiego nawet instalowalem te jakies sterowniki do motoroli cuda wianki i nic caly czas wykrywa nieznane urzadzenie usb i ze niema do nich sterownikow co z tym zrobic mial ktos tak????? Na 2 stronie masz sterowniki do xp, moze ty sciagnales z 3 stronki do 98 i dlatego nie dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basi Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Hmmm.... mam fonik od wczoraj :-) Jutro kupuje kabelek, ale jak widze te wpisy to aż się boję jak ja fotki ściągnę :). A pliki AMR można ustawić na dzwonki w tej Motce??? I jaka jest ich głośność jak się da ??? Co do gier to wydaje mi się, że są.. bo po co była by zakładka Gry&Aplikacje? Dla dwóh gier? A gdzie aplikacje? A pozatym widziałem gdzieś na necie chyba do ściągnięcia przez wap. Proszę kogoś dobrze zorientowanego o kontakt pod GG: 4718843 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basi Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Hmmm.... mam fonik od wczoraj :-) Jutro kupuje kabelek, ale jak widze te wpisy to aż się boję jak ja fotki ściągnę :). A pliki AMR można ustawić na dzwonki w tej Motce??? I jaka jest ich głośność jak się da ??? Co do gier to wydaje mi się, że są.. bo po co była by zakładka Gry&Aplikacje? Dla dwóh gier? A gdzie aplikacje? A pozatym widziałem gdzieś na necie chyba do ściągnięcia przez wap. Proszę kogoś dobrze zorientowanego o kontakt pod GG: 4718843Hmmm.... mam fonik od wczoraj :-) Jutro kupuje kabelek, ale jak widze te wpisy to aż się boję jak ja fotki ściągnę :). A pliki AMR można ustawić na dzwonki w tej Motce??? I jaka jest ich głośność jak się da ??? Co do gier to wydaje mi się, że są.. bo po co była by zakładka Gry&Aplikacje? Dla dwóh gier? A gdzie aplikacje? A pozatym widziałem gdzieś na necie chyba do ściągnięcia przez wap. Proszę kogoś dobrze zorientowanego o kontakt pod GG: 4718843 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Jesli ktos zna stornke sad mozna sciagnac gierki na C550 za kase przez smsa lub za darmo na twardziela a potem kabelkiem (bo duzo osob mi mowi ze sa) to bylbym wdzieczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz1991 Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 OK. Chlopaki juz wiem jak wgrac dzownki przez kabel. Jak odpalisz p2k file manager to na samym dole masz rubryke patch i tam wpisz: /a/mobile/audio/ i potem upload file i dzwonek ktory chcesz sciagnac na telefon, powinno dzialac i bez problemu sie otwiera. jak wgrałem dzwonki to wogóle mi nie dzialają w media centrum są dzialają, ale nie moge wejsc w dzwieki jak wchodze to jestem spowrotem w menu HELP! mój mail pawlos5_91@vp.pl gg:1955340 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz1991 Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Jesli ktos zna stornke sad mozna sciagnac gierki na C550 za kase przez smsa lub za darmo na twardziela a potem kabelkiem (bo duzo osob mi mowi ze sa) to bylbym wdzieczny.mozna za darmo scisagnac z www.gratisowo.com.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 U mnie wszystko dziala OK. Nie mam pojecia dlaczego u ciebie tak sie dzieje. Ps. Dzieki za stronke. UPDATE: Za darmo to nie mozna sciagac z tej stronki co podales, bo gierka kazda, dzwonek itd kosztuje 10.98 z VAT ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz1991 Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 siemka wiecie może jak sie wgrywa gry java do motki c550 z góry wielkie dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz1991 Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 jak wgrałem dzwonki to wogóle mi nie dzialają w media centrum są dzialają, ale nie moge wejsc w dzwieki jak wchodze to jestem spowrotem w menu HELP! mój mail pawlos5_91@vp.pl gg:1955340 juz mi wszystko dziala :) naszczęście Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 jak wgrałem dzwonki to wogóle mi nie dzialają w media centrum są dzialają, ale nie moge wejsc w dzwieki jak wchodze to jestem spowrotem w menu HELP! mój mail pawlos5_91@vp.pl gg:1955340 juz mi wszystko dziala :) naszczęścieNie ma sie co martwic na zapas, wszystko da sie zrobic ;) A propo wgrywania gierek, to szukalem lokalizacji ale nic nie znalazlem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 jak wgrałem dzwonki to wogóle mi nie dzialają w media centrum są dzialają, ale nie moge wejsc w dzwieki jak wchodze to jestem spowrotem w menu HELP! mój mail pawlos5_91@vp.pl gg:1955340 juz mi wszystko dziala :) naszczęścieNie ma sie co martwic na zapas, wszystko da sie zrobic ;) A propo wgrywania gierek, to szukalem lokalizacji ale nic nie znalazlem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz12 Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 :D Znalazłem super stronkę z darmowymi polifonicznymi dzwonkami Dużo nowości !!! http://www.dzwonki.obywatel.pl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 :D Znalazłem super stronkę z darmowymi polifonicznymi dzwonkami Dużo nowości !!! http://www.dzwonki.obywatel.pl :D Ja tam nie widze zadnych ddzwonkow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek11 Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 cześc mam prośbę wyślij mi linki gdzie można ściągnąć programy do ściągania zdjęć z motoroli c550. dziękuje wyślij mi je na @ kubajac1@wp.pl dzieki z góry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Jesli masz win xp to sciagnij z 2 stronki tego topicu, a jesli masz win 98 to z 3 stronki lub 4 tego topicu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawiec Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Problem wyglada tak: przy Win Me uruchamiając p2k man. nie znajduje połaczenia z telefonem. Ktoś znalazł sposób na tego Win? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 a masz dobrze ustawiony port dla kabelka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawiec Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 chyba tak, ale pod USB mam juz podlaczoną neostrade i moze to byc problemem... oprócz tego że mam Win Me Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 To odlancz neo i sprawdz czy bedzie dzialac.. Mozliwe ze bedziesz musial przejsc na XP zeby kabelek od telefonu dzialal i neo w tym samym czasie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Kraawiec lepiej odrazu sie przezuc na Xp iz masz kombinowac i se ocs zrypac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wawi Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 wszystko fajnie ale potrzebuje jakiś programik który by odcztał te pliki bo jak zapisuje fotke na komp p2k to zapisuje mi mnóstwo jakiś plików (seem) nie wiem z jakiego programu mam je odczytać (ja porostu chce widzieć fotke) Prosze o pomoc bo narazie jestem zielony POMOZECIE!!!!!!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trąba Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Pomóżcie mi!!! nie mam pojęcia jak ściągnąć zdjęcia z komóry na kompa. Jako prosta kobieta nie czaję zbytnio o co chodzi z tymi wszystkimi tam dziwnymi CZYMŚAMI. Nie mogę zainstalować sterowników. Mam XP. Ratunku, bo dostaję powoli psychozy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Tu jest instrukcjia jak instalowac sterowniki na wszystkie systemy windowsa... A program P2kman sluzy do zgrywania fotek jak i do wgrywania dzwonkow, grafik.. Tutaj jest instrukcjia jak zgrac zdjecjia na przykladzie PST 6.3.1 i windowsa 98... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wawi Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 może coś nie tak powiedziałem zacznijmy od początku ma ten program p2kman tam kliknełem list file potem na fototke jpg i na downold seem a już wiem jaki błąd robiłem a powinienem na downold fille jaki ze mnie głupol !!! lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawiec Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 ok dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Wawi albo poprostu klikasz 2x download ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidek23 Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Ja wruce do tematu dodawania dzwonkow.. sluchajcie czy udalo sie wam prypisac dzwonek do konkretnej osoby (oczywiscie ktorys z tych dodanych dzwonkow) a po za tym czy znacie jakas metode aby obciac midi... kurcze 3min dzwonek jest mi do niczego nie potrzebny kiedy ja go w calosci uslysze.. no chyba ze bede przetrzymywal zajomych po kilka minut przy telefonie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...