Kepons Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 Czy w otwory zaznaczone na zdjęciu można wkręcić śruby? Z drugiej strony pcb dość blisko są rezystorki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 jasne ze mozna ja tak mam a z drogiej strony mam podkladki z gumy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepons Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 jasne ze mozna ja tak mam a z drogiej strony mam podkladki z gumyTeż myślałem o podkładkach z gumy a teraz już jestem przekonany. THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepons Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 http://members.lycos.co.uk/kepons/gf/ tu jest mój patent na mocowanie radiatora na gf4 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...