wachowicz Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 Mam pytanko, co do odtwarzacza crwative'a MUVO (wszystkie wersje 64 Mb 128 MB Muvo NX 128 256 512) . A mianowicie z tego co mi wiadomo odtwarzacz ten nie posiada blokady klawiszy - czy podczas noszenia w kieszeni nie zdarze sie ze naciskaja sie przypadkowo guziki na odtwarzaczu (muza wlacza sie wylacza przypadkowo) ? (nosze lekko luzne sztruksy). - Pomocy !! rooter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 ja mam MuVO NX 128Mb... i mam blokade klawiszy.... nic sie nie wciska ... W opcjach jest coś takiego jak LOCK i tym blokujesz odtwarzacz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wachowicz Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 hmm no ciekawe ! a nie wiesz moze czy w zwyklym Muvo 64/128 Tez jest taka funkcja ???? Bo nie mam skad dorwac jakiegos zeb ysprawdzic ! a nie chce w slepo kupowac !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 nie mam pojęcia...weź lepiej model NX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...