gorskit Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 Witam. Mam płytką EPOX 8RDA+. Niestety gdzieś mi zagineła instrukcjia. Mam kłopot z podłączeniem gniadza USB z nowej obudowy. Z gniazda idzie pełno kabelków różnego koloru. Możecie mi podać schemat podłączenia tych kabelków do płyty? dzięki bardzo i pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 http://www.epox-manual.ag.bocznica.org http://www.epox.org/support/manuals.shtml EDIT: odblokowany na prosbe wunat'a ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 O.K wiec ja tez mam problem poniewaz zupelnie inaczej sa opisane piny w instrukcji a ja mam inaczej opisane kabelki. mam takie oto kabelki: [1]+5V [2]+5V [1]D [2]D [1]+D [2]+D [1]ground [2]ground a piny z instrukcji: GND DATA0+ DATA0- VCC VCC DATA1- DATA1+ GND OVER CURRENT wydaje mi sie ze wiem jak to podlaczyc ale na wszelki wypadek prosze Was o podpowiedz, nie jestem np. pewny tego OVER CURRENT ... dzieki za odblokowanie GNZ :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 *bump* Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 no przeciez w instrukcji obługi masz elegndzko wypisane :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 to powiedz mi dlaczego mam 8 kabelkow i 9 wyszczegolnionych pinow w instrukcji ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartexxx Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Łączysz kabelki z pinami: +5v VCC D Data0- +D Data0+ ground GND powodzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 dzieki ze ktos sie zastanowil :) a co w sprawie pinu OVER CURRENT ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartexxx Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 olej to tylko kolek informujacy jak liczyc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 hmmm mi sie wydaje ze "pusty" pin do tego sluzy ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...