bigzzgib Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 Istnieje coś takiego, chyba nie ale może.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siebek Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 Jak masz konto mbox na idei masz mozlwosc wyslania 5 mmsow za free w miesiacu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 nawet jak nie masz mBox na idei tylko samo konto to też masz 5xmms/miesiac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongoo Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 A czy te MMS to z konta w idei tylko do abonentow idei mozna wysylac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Sprawdzałem i żeby wysyłać to trzeba mieć tel w idei ja niestety mam w simplusie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongoo Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Sprawdzałem i żeby wysyłać to trzeba mieć tel w idei ja niestety mam w simplusie To wiem ze trzeba miec tylko czy MMS dochodza do innych sieci niz idea. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siebek Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Ostatnio wysylalem na ere i doszedl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 mozna na rozne sieci slac..... co wiecej .......mozna uploadowac mmsa z dysku i wyslac... do 50kB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 mozna jakis adres tej strony gdzie mozna wysylac?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 mozna na inne sieci i tak samo jak w bramce sms po zalogowaniu w polu nadawca bedzie Twoj numer a nie jakies 10010202329309 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siebek Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 mozna jakis adres tej strony gdzie mozna wysylac?? :)www.idea.pl ;) . Tam musisz sie zarejestroawac (Napis po lewej stronie "Zaloz konto" ;) ) . Najlepiej jak masz fona w idei, bo dostajesz 30smsow za free miesiecznie do wszystkich sieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Sprawa się rozchodzi o MMS-y, ale ja napisze coś o ofercie Plusa z SMS-ami :) Otóż : 1) Musimy posiadać Telefon z Plusa 2) Musimy się zarejestrować na www.miastoplusa.pl 3) Wysłać SMS-a za 2zł (otrzymujemy kod aktywacjyjny :) ) 4) W ciągu 24h możemy wysłać do 60 SMS-ów za FREE do KAŻDEJ sieci ! :] Abonament (konto) nie wygasa nigdy :) Prosty rachunek - za 2zł możemy wysłać do 60x365 = 21900 SMS-ów w ciągu roku :wink: Czyż to nie piękne ? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 3) Wysłać SMS-a za 2zł (otrzymujemy kod aktywacjyjny :) ) Ten sms żeby dostać kod nie jest za 2zł tylko w cenie zwykłego sms'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 3) Wysłać SMS-a za 2zł (otrzymujemy kod aktywacjyjny :) ) Ten sms żeby dostać kod nie jest za 2zł tylko w cenie zwykłego sms'a Achh.. jeśli tak to sorry :] Już dawno to robiłem, ale to kolejny dowód jaka to świetna propozycja :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 A da się wysyłać z zagranicznych serwisów MMS do polski za free? tak jak sms'y? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...