Skocz do zawartości
gofeer

ABIT KX7-333 RAID, a VOLCANO 7+

Rekomendowane odpowiedzi

a wiec mam pytanie czy ten coolerek wejdzie na te plyte(bo coolerek juz mam a plyte mam dopiero zamiar kupic), czy tez jest na niej zamalo miejsca, moze ktos tesytowal(posiada) taki zestaw.

i jeszcze mam pytanie czy moze ktos posiada karte

Leadatek Winfast GeForce4 Ti4200 64MB, a jesli tak to jak sie sprawuje, glownie chodzi mi o jakosc obrazu w 1024x768 i wyzsze

gofeer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a wiec mam pytanie czy ten coolerek wejdzie na te plyte(bo coolerek juz mam a plyte mam dopiero zamiar kupic), czy tez jest na niej zamalo miejsca, moze ktos tesytowal(posiada) taki zestaw.

Leadatek Winfast GeForce4 Ti4200 64MB, a jesli tak to jak sie sprawuje, glownie chodzi mi o jakosc obrazu  w 1024x768 i wyzsze

gofeer

Fatalnie się podkręca !!! Z 500 idzie 560 ! A Prolink GF4 Ti4200 64MB ponad 650 a rdzeń koło 350 !!! 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gofeer napisał: 

Leadatek Winfast GeForce4 Ti4200 64MB, a jesli tak to jak sie sprawuje, glownie chodzi mi o jakosc obrazu w 1024x768 i wyzsze 

gofeer 

Fatalnie się podkręca !!! Z 500 idzie 560 ! A Prolink GF4 Ti4200 64MB ponad 650 a rdzeń koło 350 !!! 

Nieprawda, podkreca sie niezle (bezproblemowa praca 320/640MHz), a jakosc obrazu jest bardzo dobra, ogolnie karta dziala bardzo dobrze.

A co do tego Prolinka to tylko tyle, 350/650 ? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...