andriu Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 To i ja sie przyłacze, pozdrawiam, babcie, dziadka, mame, tate, wyjka, ciotke, somsiadke, mojego szefa, pikaczu i wszystkich .... a mnie nie pozdrowisz?? :/ ach, cóż za niedopatrzenie, pozdrowienia dla najszybszego zwałkowicza :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 a ja nie pozdrowie nikogo, bo nikomu nie obiecywalem ze to zrobie, btw chyba komus sie nudzi i to ostro :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Lukasrz super pomysł :D :wink: To ja korzystając z okazji chciałem pozdrowić swoją najdroższą Annę - wszystkiego naj z nadchodzących 5 latek. Love You darling ! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 A co mi tam :lol: POZDRAWIAM MOJĄ KOCHANĄ BOŻENKĘ :* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 ...pozdrawiam... plóm :plum: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 ...pozdrawiam... plóm :plum: sorry ale czy Wam odwalilo na punkcie tego plóm???(no offence KHOT - akurat Ty sie napatoczyles)...jakies plómy, chomiki ParanoiK'a...ludzie:))) opamietajcie sie...teraz kazdy w co drugim poscie bedzie pisal plóm???geeezzz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Yode pozdrawiam ... :twisted: i wszystkie kukły z MappetShow w wsczególności Kermita ... a gonza nie pozdrowisz :evil: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 A ja pozdrawiam plóm i moją lamę syberyjską ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Yode pozdrawiam ... :twisted: i wszystkie kukły z MappetShow w wsczególności Kermita ... a gonza nie pozdrowisz :evil: ;) No dobra ale ostatni raz taki numer: pozdrawiam Gonza i "Wszystkie świnie w kosmosie" :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SentineL Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Pozdrawiam telewizje kablową, którą ostatni mi odłaczyli bo nie płaciłem i wszystkich niepozdrowionych :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Kożystając z okazji chciałbym pozdrowić moją mame i tate, bo bez nich nie było by ........ mnie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Chciałbym pozdrowić policjantów z drogówki co stali w nocy na AL.jerozolimskich za piękny prezent w postaci 500pln i 10points :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 A ci policjanci tak te prezenty rozdawali każdemu, czy jakoś ich "zainspirowałeś" do tego? :Plóm: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 A ci policjanci tak te prezenty rozdawali każdemu, czy jakoś ich "zainspirowałeś" do tego? :Plóm: Pewnie ich za szybko pozdrawiał :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 pzdrawiam wszystkich robiacych ser... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Pozdrwaiam Tytusa.. który wcale sie nie uczłowieczył i własnie dlatego pracuje w MS jako człowiek od kontaktu z klientami :) ... ps... Dzwonił Gonzo.. podobno chleją już 3-ci tydzień z pingwinkiem na forum linuksa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Pozdrwaiam Tytusa.. który wcale sie nie uczłowieczył i własnie dlatego pracuje w MS jako człowiek od kontaktu z klientami :) ... ps... Dzwonił Gonzo.. podobno chleją już 3-ci tydzień z pingwinkiem na forum linuksa... no tak a Gie-eN-Zet się czepia że tego żula nie pozdrawiam aha nawet wiem co chleją - "Lodową" :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 no tak a Gie-eN-Zet się czepia że tego żula nie pozdrawiam :?: :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 A ja pozdrawiam wszystkich plÓmKowiczów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 A ci policjanci tak te prezenty rozdawali każdemu, czy jakoś ich "zainspirowałeś" do tego? :Plóm: Pewnie ich za szybko pozdrawiał :twisted: swoją drogą że inspiracja była,ale też było widać chęć dorobienia na pączki i kawke...upsss sorry teraz już są lepsze metody...McDrive :D . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Pozdrawiam Paranoika i jego chomika :ploom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandarynka Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 No ok a ja pozdrawiam : Gie-eN-Zet'a ,BLANTMEN'a, booster'a żeby wam smutno nie było :D :D 8O :twisted: A no i koniecznie moje kotka kochanego :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 POZDAWIAM WSZYTKICH LICZACYCH SETI DLA TWEAKA POMÓŻCIE NAM BO BRAWKOMP NAS WYPRZEDZIŁ TWEAKU JEDNOCZ SIE :P:p ps. wszytkich zainteresowanych zapraszam na dział SETI@HOME & UD & inne. nie marnujcie mocy swoich kompów wspomóżcie tweaka, on was potzrebuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 POZDAWIAM WSZYTKICH LICZACYCH SETI DLA TWEAKA POMÓŻCIE NAM BO BRAWKOMP NAS WYPRZEDZIŁ TWEAKU JEDNOCZ SIE :P:p ps. wszytkich zainteresowanych zapraszam na dział SETI@HOME & UD & inne. nie marnujcie mocy swoich kompów wspomóżcie tweaka, on was potzrebuje dolacze sie do pozdrowien :D i jeszcze duzo zdrowia zycze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 POZDAWIAM WSZYTKICH LICZACYCH SETI DLA TWEAKA POMÓŻCIE NAM BO BRAWKOMP NAS WYPRZEDZIŁ TWEAKU JEDNOCZ SIE :P:p ps. wszytkich zainteresowanych zapraszam na dział SETI@HOME & UD & inne. nie marnujcie mocy swoich kompów wspomóżcie tweaka, on was potzrebuje dolacze sie do pozdrowien :D i jeszcze duzo zdrowia zycze Ja tez dalaczam i jeszcze POZDRAWIAM WSZYSTKICH KTOZY SIE DOLACZA!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SentineL Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 POZDAWIAM WSZYTKICH LICZACYCH SETI DLA TWEAKA POMÓŻCIE NAM BO BRAWKOMP NAS WYPRZEDZIŁ TWEAKU JEDNOCZ SIE :P:p ps. wszytkich zainteresowanych zapraszam na dział SETI@HOME & UD & inne. nie marnujcie mocy swoich kompów wspomóżcie tweaka, on was potzrebuje Czy jest sens abym ja tez sie dolaczyl? :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rahimede Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 Korzystajac z okazji chcialbym pozdrowic wszystkich mieszkancow Slaska i Katowic. PS. CALA POLSKA W CIENIU SLASKA!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 POZDAWIAM WSZYTKICH LICZACYCH SETI DLA TWEAKA POMÓŻCIE NAM BO BRAWKOMP NAS WYPRZEDZIŁ TWEAKU JEDNOCZ SIE :P:p ps. wszytkich zainteresowanych zapraszam na dział SETI@HOME & UD & inne. nie marnujcie mocy swoich kompów wspomóżcie tweaka, on was potzrebuje Czy jest sens abym ja tez sie dolaczyl? :mrgreen: A to ja sie dolączę do pozdrowień, moja panna teraz tez to liczy do magisterki, wiec trzymam kciuki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 to ja pozdrowie Billa G. , Geogre 'a W. B. , pozdrawiam także KOfa Nanana...i janusza Szacuneczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 A ja pozdrawiam mojego misia @-->--- ;) i tego chomika -> http://www.seti.friko.pl/chomiczek_ola.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...