RS Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 ja chcialbym pozdrowic osiedlowych sprzedawcow ziemniakow marchwi i burakow :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 ps pozdrawiam autora tego topika :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 ps pozdrawiam autora tego topika :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D To ja ciebie pozdrawiam za to ze pozdrowiles autora tego topicu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 a ja pozdrawiam słonia Huberta i Kaczke Dziwaczke :D no i mojego kota......którego nie mam :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Pozdrowienia dla planety Ziemia ;) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...