fuxmen Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 pewnie nikogo to nie obchodzi ale mam swoje forum i narazie cienko tam z rozmowami i chciałbym zaprosić na nie każdego kto ma chwilkę i chciałby coś napisać Moje forum[/url] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 No fajnie, tylko hmm, po co pisac na dwóch forach dotyczących tego samego - może akcja typu - kopiuj-wklej z jednego forum na drugie... Ale gratuluję... chociaż gdybyś sam napisał cały kod do forum a nie skorzystał z szablonu ... tylko po co - ale w sumie może by coś ciekawego wyszło... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 wiesz ja nawet nie zmam php :D ale dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...