Skocz do zawartości
lokee

CZY WYTRZYMA ? ;/

Rekomendowane odpowiedzi

napiecia sa wpozo nie pamietam dokladnie

ale na 12v bylo cos 11,71v a firmy nieznam ale wiem ze jak kupowalem obudowe kupilem najzrozsza jaka byla w sklepie ;ppp 290z przy tamtejszych cenach

Heh ja kupilem w 2000, do konfiguracji z P III 500, bude za 350 zeta a i tak zasilka (250W) nie byla w stanie pociagnac potem Athlona 1,33 wraz z okolicami. Cena wiec niekoniecznie musi swiadczyc o jakosci tego twojego zasilacza. Choc jak jeszcze nie padl to moze nie jest taki najgorszy :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

napiecia sa wpozo nie pamietam dokladnie

ale na 12v bylo cos 11,71v a firmy nieznam ale wiem ze jak kupowalem obudowe kupilem najzrozsza jaka byla w sklepie ;ppp 290z przy tamtejszych cenach

Heh ja kupilem w 2000, do konfiguracji z P III 500, bude za 350 zeta a i tak zasilka (250W) nie byla w stanie pociagnac potem Athlona 1,33 wraz z okolicami. Cena wiec niekoniecznie musi swiadczyc o jakosci tego twojego zasilacza. Choc jak jeszcze nie padl to moze nie jest taki najgorszy :).

hehe wlasnie ze napiecia trzyma ok a juz nie raz wentyl nanim sie zatrzymywal i mimo to dalej biega , teraz ma zalozony 2x mocniejszy wentyl ktory dmucha lodowatym powietrzem , do tego napiecie na procku o 10% podniesione wiec mysle ze zly niejest ;]

zasadnicze pytanie jest takie czy nowy dysk mocno rozni sie poborem mocy ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dla ciekawych ;p

:) wytrzymal najpierw dla pewnosci obnizylem procka do 1150 i odpalilem dyski , spoko

Napiecia po obnizeniu byly wzorcowe , prawie idealne np 12v bylo 11,980

a 3,3 bylo 3,260 5v bylo 5,05 ;] a co do marki to musialbym do piwnicy isc po karton a mi sie niechce ;pp

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dla ciekawych ;p

:) wytrzymal najpierw dla pewnosci obnizylem procka do 1150 i odpalilem dyski , spoko

Napiecia po obnizeniu byly wzorcowe , prawie idealne np 12v bylo 11,980

a 3,3 bylo 3,260    5v bylo 5,05  ;] a co do marki to musialbym do piwnicy isc po karton a mi sie niechce ;pp

pozdro

na zasilaczu powinna być nalepka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi