__LUKASZ__ Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 Witam! Mam pytanko. Kupilem niedawno okazyjnie procesor AMD Athlon ale nie wiem czy jest sprawny. Planuje go wsadzic do kompa i sprawdzic czy dziala, jednak obawiam sie nieco czy aby nie uszkodzi on pozostalych komponentow kompa, jesli okazaloby sie ze jest niesprawny. Oczywiscie z zewnatrz wyglada w porzadku. Jesli ktos mial podobny problem i zakonczyl on sie dla niego szczesliwie (lub tez nie :( ) prosze aby napisal tu na ten temat. Prosze podawac jaki to byl procek i na jakiej plycie testowany. Pozdrawiam wszystkich! Łukasz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 ja rozwalilem sowjego durnia 800 i wkladalem na SL-75KAV plyta zyje do dzisiaj i ma sie dobrze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolores haze Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 prawdopodobienstwo ze uszkodzony procesor uszkodzi np. plyte glowna jest bardzo male. ja montowalem celerona300a, celerona466, durona800 - zaden nigdy nic nie uszkodzil. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mick1 Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 prawdopodobienstwo malutkie, ale procka (athlon xp1700+) uwalajacego plyty mialem :D sprawdzone niestety na paru plytach uwalal pieknie. Za kazdym razem plyta wymieniona na nowa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malarz84 Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 z tego co wiem (tak jak juz ktos napisał) - podatnosc Płyty na uszkodzenie z powodu uszkodzonego procesora jest bardzo mała ... nie powinnno sie nic stac ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...