!!!KASZTAN!!! Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 noo to zrobilem nowego chiefa moda teraz na pixel style - spodobal sie wiec go wdrozylem i zrobilem na bazie niego nowego chiefa kierowalem sie glownie tym aby strona ladowala sie jak najszybciej i byla w miare czytelna podsumowujac - nowy chief na modemie badzo ladnie sie laduje w porownaniu do starego - tu wiem ze mi to dobrze wyszlo stawialem na prostotę - zadnych wodotryskowm, czytelnosc strony najwazniejsza , a czasem zdazalo sie ze na poprzedneij wersji strony byly klopoty z odnalezieniem obudowy - mysle ze teraz nie bedzie problemu ... lay ? kwestia gustu - jeden lubi taki a drugi taki ... WWW.CHIEFTEC.PL calosc moja robota , poprawki kasztanow w opisach dyktowal i sprawdzal na biezaco Michał (ten wie kto wie - wódz tego wszystkiego z Angelą u boku - a moze odwrotnie?? ;) ) - dodam jeszcze w niedlugim czasie wyszukiwarke , wszystkie pozycje beda w bazie danych - na razie w sumie sam hateemel ale w maju jak bede mial wiecej czasu to jeszcze go zmodyfikuje WWW.CHIEFTEC.PL/STARY - dla porownania stary layout opinie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 W porównaniu do poprzedniego layoutu rewelacja. Ogolnie wyglad taki, jakie lubie - estetyczny, prosty a zarazem ladny i co najwazniejsze czytelny. Podoba mi się - gratulacje :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 no no :) mi tez sie podoba!!! co prawda nie moge porownac do starego layout'u bo cos mi sie stronka nie chce otworzyc.ale i tak moje gratulacje! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Fajnie wygląda - znacznie lepiej niż poprzednia - tylko jedna sprawa - w rozdziałce 1280-1024 na miom monitorze przynajmniej guziczki są strasznie małe- ja mam jeszcze dobry wzrok więc przeczytam, ale to wygląda mniej więcej jak pisane czcionką 6. BTW Muszę się w końcu zabrać za PHP ... ale pewnie i tak znowu do wakacji sie odwlecze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Stronka fajna, w porównaniu do poprzedniej rewelacja, aż chce się kupować :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro120 Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Bardzo ładny i estetyczny projekt 1. Pixel style fajnie fajnie ale albo się robi wszystko albo nic nim 2. Guziki - czcionka na nich za mała/zrób normalną nie pixelstyle ?! 3. Strona nie jest na tyle wielka więc zrób żeby chociaż w rozdziałce 1024x768 nie było trzeba ją przewijać (dół<>góra) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...