Skocz do zawartości
EDDY

Abadon - nowy blok

Rekomendowane odpowiedzi

te jeszcze takie pytanko: ile?? :>

dobre pytanie :D

na forum heh pisza za 115 za najdrozsza wersje

super wyglad bloczku :D ciekawe jak z wydajnoscia ?

cytam tweaka ;]

cena jest taka jak poprzenich wersji :/

dziwi mnie argument, ze ten blok zostal wprowadzony, bo inne zaczepiaja o kondziorki i uniemozliwiaja montaz radiatorow. mam atire i o nic nie zaczepia i umozliwia montaz nawet tych revoltecow miedzianych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dziwi mnie argument, ze ten blok zostal wprowadzony, bo inne zaczepiaja o kondziorki i uniemozliwiaja montaz radiatorow. mam atire i o nic nie zaczepia i umozliwia montaz nawet tych revoltecow miedzianych.

na gf tak ale na radkach już tak fajnie nie jest...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To niech ktos wkreci choinki kątowe w Atire :D albio złaczki skręcane :) Nie każdy lubi złączki wtykane (np ja)

Problem wynika nie ze zlej konstrukcji, ale ze slabych zlaczek. Po prostu wtyki sa obrotowe, tzn. mozna jest swobodnie obracac, bez jakiegokolwiek obrotu gwintu. I to jest wlasnie bardzo dobra rzecz, bo zlaczka sama sie uklada do tego, pod jakim katem jest waz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rewelacja - wreszcie uniwersalny bloczek na gpu i cpu :) Super - można kupić bloczek na radeona i zamontować w przyszłości na geforce lub na odwrót :)

I pytanko do Mate - mimo, że nie jestem szczęśliwym posiadaczem systemu z Athlonem 64, bardzo ciekawi mnie czy pojawią się zapinki pod A64 dla dzisiajszych bloków Orbital/Nukleon itp. A dlaczego mnie to ciekawi? Hehhe - bo prędzej, czy później stanę się szczęśliwym posiadaczem nowej platformy AMD, i ciekawość mnie zżera, czy mój Orbital O1 się na coś przyda :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi