EDDY Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 click Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Bylo ! Szukaj :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nive11en Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Bylo ! Szukaj :lol:A wlasnie ze nie bylo! Byla pierwsza odslona, to jest druga :o Sprawdzalem w search jako Abadon, nimo takego :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 te jeszcze takie pytanko: ile?? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 te jeszcze takie pytanko: ile?? :>dobre pytanie :D na forum heh pisza za 115 za najdrozsza wersje super wyglad bloczku :D ciekawe jak z wydajnoscia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 te jeszcze takie pytanko: ile?? :>dobre pytanie :D na forum heh pisza za 115 za najdrozsza wersje super wyglad bloczku :D ciekawe jak z wydajnoscia ? cytam tweaka ;] cena jest taka jak poprzenich wersji :/ dziwi mnie argument, ze ten blok zostal wprowadzony, bo inne zaczepiaja o kondziorki i uniemozliwiaja montaz radiatorow. mam atire i o nic nie zaczepia i umozliwia montaz nawet tych revoltecow miedzianych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 dziwi mnie argument, ze ten blok zostal wprowadzony, bo inne zaczepiaja o kondziorki i uniemozliwiaja montaz radiatorow. mam atire i o nic nie zaczepia i umozliwia montaz nawet tych revoltecow miedzianych.na gf tak ale na radkach już tak fajnie nie jest... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mate Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 To niech ktos wkreci choinki kątowe w Atire :D albio złaczki skręcane :) Nie każdy lubi złączki wtykane (np ja) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsz0 Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Mate kiedy bloczek bedzie w sprzedazy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 A kiedy na MCS'sie pojawią się jakieś ekonomiczne wersjie bloków na grafę :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 te jeszcze takie pytanko: ile?? :>dobre pytanie :D na forum heh pisza za 115 za najdrozsza wersje super wyglad bloczku :D ciekawe jak z wydajnoscia ? ja juz sie tym zajme :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 To niech ktos wkreci choinki kątowe w Atire :D albio złaczki skręcane :) Nie każdy lubi złączki wtykane (np ja)Problem wynika nie ze zlej konstrukcji, ale ze slabych zlaczek. Po prostu wtyki sa obrotowe, tzn. mozna jest swobodnie obracac, bez jakiegokolwiek obrotu gwintu. I to jest wlasnie bardzo dobra rzecz, bo zlaczka sama sie uklada do tego, pod jakim katem jest waz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Mate => Twoja awersje znamy chyba wszyscy ;] jak dla mnei ten bloczek wyglada jakosc tak..... ehm....nie podoba mi sie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 nie wierze ci :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 nie wierze ci :Pczemu mi nei wierzysz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rampage Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 rewelacja - wreszcie uniwersalny bloczek na gpu i cpu :) Super - można kupić bloczek na radeona i zamontować w przyszłości na geforce lub na odwrót :) I pytanko do Mate - mimo, że nie jestem szczęśliwym posiadaczem systemu z Athlonem 64, bardzo ciekawi mnie czy pojawią się zapinki pod A64 dla dzisiajszych bloków Orbital/Nukleon itp. A dlaczego mnie to ciekawi? Hehhe - bo prędzej, czy później stanę się szczęśliwym posiadaczem nowej platformy AMD, i ciekawość mnie zżera, czy mój Orbital O1 się na coś przyda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mate Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Akurat w dziedzinie wszelkiej maści przejściówek to nie ma u mnie problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 @niemiec nie wierze ze ci sie nie podoba bo jest zbyt piekny zeby sie nie podobac ;p swiena robota mate Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 nooo mate , brawo . o to mi chodzilo ;)))) cena moglaby byc nizsza ale jak juz ktos napisal za jakosc sie placi... mam jeszcze takie pytanko , kiedy to cudo wejdzie do sprzedazy?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Z tego co wiem to CFD ma juz multitop na URIEL'a - pasuje na AMD, P4 i AMD64. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 @niemiec nie wierze ze ci sie nie podoba bo jest zbyt piekny zeby sie nie podobac ;p swiena robota mate jestem konserwatysta i podobaja mi sie tradycyjne konstrukcje a to w szczegolnosci: TEN ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Zapinka nie wliczona w blok? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 @niemiec nom ten tez pikny :P achhh ta gruba plexi.... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 @niemiec nom ten tez pikny :P achhh ta gruba plexi.... :D ten piekniejszy bo jest moj prywatny ;] viod => chyba wliczona, bo to byloby bez sensu :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utek Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 czy duża jest różnica w wydajnosci miedzy tym a wersją lite bo krucho z kasą u mnie i nie wiem na który sie zdecydowac :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zobacz na spod , oczywiscie ze duza . Ale na slabszych kartach nie zobaczysz az takiej roznicy . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...