Skocz do zawartości
Johny_85

PSU mod (blue)

Rekomendowane odpowiedzi

Johny_85 ma podpis na GG "nie ma mnie do 11 maja"... wiec na prezentacje DD musimy chyba jeszcze poczekac...

Dokładnie tak, niestety będzie to po maturach, sami rozumiecie, od tego zalezy moja przyszłość. WC jest na drugim miejscu i będzie skłdane po ustnych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i czas nadszedł i sie zabrałem za swojego chiefteca 420 dual fana , mam już obudowe z pleksy , tylko teraz mam maly problem mam zamiar wstawić zamiast tego standardowego zamontowaniego u dołu PSu wiatraka  ten .. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=22907557  tylko teraz maly problem gdyz zauważyłem ze ten standardowy jest przylutowany na stale wiec co zrobic czy odciac go i przylutować ten co kupie bądź może odciąć go i skorzystać z  zlacza 3 pin w plycie glownej ??? co polecacie ?? jak to zrobic ??

wie ktos moze co zrobic ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najprosciej podlaczyc do plyty i obciac stary kabel... Jak masz umiejetnisci i sprzet - odlutuj i przylutuj nowy... tylko, ze jest maly problem, bo ten z allegro ma wysyokosc 25mm a ten w chieftecu chyba okolo 15mm... najlepszym rozwiazaniem bedzie poszukanie wiatraka 80x80x15 albo nowego przymocowanie wiatraka na zewnetreznej stronie zasilacza :idea:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Johny_85 ma podpis na GG "nie ma mnie do 11 maja"... wiec na prezentacje DD musimy chyba jeszcze poczekac...

Dokładnie tak, niestety będzie to po maturach, sami rozumiecie, od tego zalezy moja przyszłość. WC jest na drugim miejscu i będzie skłdane po ustnych.

to jeżeli nie używasz WC to po co ci podpis taki pochwalić się ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fajnie ale te nozki troche drogie :?

Bu? A ile ojro, bom chyba oślepł (bez głupich insynuacji, że to od grzechu Onana, dobra? :> ) i nie zauważyłem wzmianki o cenie?

Nóżki jak nóżki, na upartego można pogrzebać w poszukiwaniu fantazyjnych pudełek po kremie na cellulitis i też wyrzezać coś podobnego, albowiem byle półka z wietnamskimi kosmetykami w Biedronce zawiera tyle kształtów i kolorów, że sfajdać się można przy wyborze. Mię się opatrzyły te koszmarnie brzydkie czifteki z obleśnym przodem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[gromki śmiech & ocieranie łez]

100 pln za cztery kawałki pleksy i cztery diody. Małom się ze śmiechu za przeproszeniem nie sfajdał.

Dobre, dobre. To nie powinno być w jakichś "allegro lolach" albo czymś takim? :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zainteresowanych wyglądem nóg swojego blaszaka:)

[...]

huh-ha, ale ze mnie moder :lol:

montaz byl w cenie czy musiales doplacic ?? zrob cos sam i sie pochwal.

Wlasnie dlatego mi sie to nie podoba... co to za sztuka kupic i wymienic nie dodajac przy tym chocby troszeczke wlasnego wysilku i fantazji (nie liczac wysilku na zdobycie tego czegos ;-) )

Poza tym przesadnym w moim odczuciu juz jest robienie podswietlanych nozek w obudowie ... ale wolnosc tomku w swoim domku :idea:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[...]

Akurat u mnie cena nie gra roli!!!

[...]

I tu się zwracam do Was. Jakiej firmy mate zastosować? Co polecacie?

w takim razie to ta najdrozsza bedzie ok :lol:

Najdroższe prawie zawsze najlepsze :lol: :lol: :lol:

Oczywiście ale za kilka dni Johny_85 napisze post chcę kupić ... tylko tanio :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:o co za badziew:) Preferuje lepsze jakościowo:) Zastanawiam się co wybrać (sam wybrałem kandydatów. Maty Noiseblocekra czy Akasa?

ja bralbym akasa :) imo lepiej wyglada

co do owijek na kable to nie bylo lin ktore mialyby mniejsza srednice ? bo takie duze to troche nie pasuja :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi