Johny_85 Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 tzn. powiem tak. Liny były chydsze, ale miałbym nie mały problem przeciągnąć kable. Z tymi był był problem a co doopiero z mniejszymi:) Ten ma 1 cm średnicy. Mi sie podoba. A co Akasy to sie jednak zdecyduje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 :o co za badziew:) Preferuje lepsze jakościowo:) Zastanawiam się co wybrać (sam wybrałem kandydatów. Maty Noiseblocekra czy Akasa?ja bralbym akasa :) imo lepiej wyglada co do owijek na kable to nie bylo lin ktore mialyby mniejsza srednice ? bo takie duze to troche nie pasuja :) Ja też bym kupił Akasa jak to już wcześniej pisałem :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scoon Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Johny moja szkola ;) ale stary przy takim budzecie to mozesz zrobic 2x bardziej wyj... moda te nozki to fajna sprawa, a co do obejm na kable to ladnie zrobione... ale mniej kasy na bzdety wiecej na konkretny stuff Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erni Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Jak tam idzie modding budy Johny_85 zbierasz fundusz na dokonczenie projektu :lol: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Oj zbieram. Prawdopodobne że jak zdam maturę to rodzice mi kasa sypną. Ale zbieram grosik do grosika. Na pewno w wakacje będzie malowanie budy w środku ale co dalej to nie wiem. I jeszcze w wakacje WC. Ale się tego nazbierało. UPDATE: Na wakację planuję zakup zasilacza ANTEC 550, oraz pomalowanie jego obudowy na niebiesko, w kolorze obudowy:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erni Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 Po co ci taki mocny zasilacz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 miedzu 480 a 550 jest 80 zł róznicy wiec chyba nie opłaca sie brać słabszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZOh1w2 Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Licz sie z tym że seria truepower do cichych nie należy (przy WC, które kiedyś moze złożysz zasilacz będzie się mocno dawał we znaki), więc od razu pomyśl o tym aby naciągnąc jeszcze rodziców na nowe cichsze wiatraki ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 wiatraki będą Noiseblockera albo Papsy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZOh1w2 Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Ale tak szczerze to hmmm ... ktoś w Antecu dał cztery litery ... kupujesz sprzęt za tyle kasy, który jeszcze jest reklamowany jako noise friendly i co się okazuje - wszystkie te śpiewki to jedynie czcza marketingowa gadka. Poducent tnie w przysłowiowego penisa oszczędzając ten marny procent ceny zasilacza i wkłada wentylatory marnej (no dobra powiedzmy średniej) jakości. Mój kontakt z tą firmą niestety rozwiał czar tej marki .. budy a i owszem top klasa jeśli chodzi o wykonanie ale reszta ... tym panom podziękujemy nie wiem czy nie lepszym wyborem będzie jeden z modecomów analogiczny w budowie do tego Truepowera. Cena niższa .. wentylatory i tak masz zamiar wymienić ... a no i najważniejsze gwarancja w obu przypadkach ulatuje w niebyt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Nie obchodzi mnie kto dał du** w Antecu. I tak jutro się wybieram po TRUE 550. A i mod tego sprzetu będzie czywiście. Tylko bardziej zachowawczy. tj. nie będę robił akrylowej obudowy tylko pomaluje na niebiesko [tak jak obudowe w srodku]. Na kable będzie zastosowany pancerzyk z MCS http://mcs.pc.pl/sklep.php?id=268 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Ja mam pytanko co do tych obudow z plexy do zasilki. Czy istnieja wersje z otworem na wentyl 92mm wciagajacy? Moj Enermax ma wlasnie taki wentyl na spodzie i sie zastanawiam jak to pogodzic np. z taka obudowa :arrow: http://www.angela.pl/index.php?action=Towa...z&id_towaru=575 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oRh Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Uderz do plexicomp.com tam maja obudowy na PSU tzn. robia te obudowy wiec nie powinno byc problemu w wycieciu troche wekszej dziury ;-) nie wiem czy maja plexe UV reactiv ale zapytac mozna ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Uderz do plexicomp.com tam maja obudowy na PSU tzn. robia te obudowy wiec nie powinno byc problemu w wycieciu troche wekszej dziury ;-) nie wiem czy maja plexe UV reactiv ale zapytac mozna ..... Wielkie THX dla Ciebie :D Napisalem maila do plexicompu i juz do mnie jedzie obudowa reactive z otworem 92mm :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Kabelki swojego Anteka 550 obłożyłem w oplotki. Nie mam zamiaru go bardziej modowac, skupię sie na wc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 ile ty masz kompów bo te zdjęcia to napewno nie ten co w podpisie, a co do moda, fajne, ale osobiście wydaje mi się że lekko przesadzone i ta cena niektórych rzeczy, no cóż ale jak się ma kase ... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Komp w ostatnim miesiącu przeszedł gruntowną rennowację. Zostałą zmieniona płyta głowna, zasilacz, procesor, dokupiony dysk a teraz czekam na pamięci UPDATE: co jest przesadzone? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...