Spookie Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Jak moge zrestartować bios nie otwierając obudowy [jest taka opcją-mam plomby na kompie i nie moge go rozkrecić] i np jak za bardzo podkręce kompa i komp nie wystartuje to co moge zrobić ? -musze kompa do servisu odwieźć i stracić gawrancje czy jest jakaś inna opcja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-inf Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 nie wiem czy Twoja plyta ma taka opcje, ale niektore np. jesli ustawisz za wysokie fsb, to wystarczy wylaczyc kompa. po ponownym uruchomieniu zostanie przywrocona standardowa wartosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emgie Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Tak jak wchodzac do biosu wciskasz DELETE tak wcisnij przy uruchamianiu INSERT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoha Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Jak przedobrzysz i komp nie bedzie chcial wystartowac to jesli plyta nie przywroci sama ustawien domyslnych to bez rozbierania sie nie obejdzie. Nie wiem czemu tylko mialbys stracic gwarancje jesli zawieziesz kompa do serwisu... jesli go oni rozbiora i zresetuja bios to i tak nie beda wiedzieli co robiles :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Nie zresetuje biosu na 100% Wiem bo sam mam taka i bez wyjecia bateryjki sie nie obejdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Nie zresetuje biosu na 100% Wiem bo sam mam taka i bez wyjecia bateryjki sie nie obejdzieinsert tez nie dziala ... ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Nie zresetuje biosu na 100% Wiem bo sam mam taka i bez wyjecia bateryjki sie nie obejdzieinsert tez nie dziala ... ? Oj :oops: i tu sie wkradl maly LOL tego nie sprawdzalem ale jutro sprawdze co i jak :) Sorx za buraka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 heh.... na przyklad na abicie AI7 nie dziala insert.... przesadzilem z timingami pamieci i trzeba bylo zworka robic defaulta.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emgie Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Spookie powiesz czy sie udalo czy piszemy dla siebie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Moze jednak nie wyszlo z tym insertem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...