Skocz do zawartości
Dimek

Hercules 9800 Ciekawostka >>> wchodzić !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Demontowalem ostatnio WC i przyjrzalem sie blizej swojemu Radkowi...

Zaciekawilo mnie takie male czerwone cos z przelacznikami 8O Co to jest i do czego to moze sluzyc :?: 8O :?:

Dołączona grafika

A tutaj to samo zdjecie w 2x wiekszej rozdzielczosci...

Prosze o opinie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja dzisiaj bylem w jednym sklepie komputerowy i widzialem mobo bodajze soltek tez z takim jakby przelacznikiem tylko nie na 2 przelozenia tylko 6 :D

ciekawe co to moze byc :D

nigdy takiego czegos nie widziale :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na solteku to napewno były DIP-y bo soltek w tym lubował.

Co do radka to nie jestem 100% pewien ale wydaje mi się że ktoś coś o tym wspominał na forum.

Poszukaj po zagranicznych forach Radeon 9800 DIP Switch , może coś znajdziesz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na innych forach czytalem ze pare osob juz odkrylo ten przelocznik tylko ze na kartach powercolor... ach, nie pamietam dokladnie jakie bylo jego zadanie - chyba jakis przelacznik miedzy pal i czym tam innym :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A instrukcji od karty nie masz?

Jakbym cos tam znalazl, to bym nie pisal... Nie zadaje pytan, na ktore odpowiedz mozna znalezc w minute :idea:

Tez przyszlo mi na mysl to, ze to moze jakis "reczny Vmod" a tu tylko pal/ntsc, ehhh...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powinni takie rzeczy wyjasniac, chyba ze uznali to za tak oczywiste.

Zgadzam sie w 100%

Wiec nie ma watpliwosci... ATI nie dalo nam darmowego Vmoda... tylko (dla mnie) bezuzyteczny przelacznik pal/ntsc :idea: No coz, lepszy rydz, niz nic :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi